Ak Parti Karabük İl Başkanı Saylar’dan Seçim Değerlendirmesi

Ak Parti Karabük İl Başkanı Saylar’dan Seçim Değerlendirmesi

Yayın: 11.06.2015 09:58
Paylaş:
A+ A-

AK Parti Karabük İl Başkanı Timurçin Saylar düzenlediği basın toplantısında halkın tercihlerine saygı gösterdiklerini ve sandıktan çıkan demokrasinin baş tacı olduğunu belirtti

7 Haziran Genel Seçiminin ardından basın toplantısı düzenleyen AK Parti Karabük İl Başkanı Timurçin Saylar seçim sürecini değerlendirdi. Saylar, sandık sonuçlarına göre AK Parti’nin Türkiye’nin en büyük partisi olduğunu belirterek , “Yüzde 40.9 oy oranıyla Türkiye’deki diğer partilere oranla birinci parti pozisyonundayız. Yüzde 25 civarında CHP, yüzde18 civarında MHP, yüzde13 civarında HDP oy aldı. Bu anlamda AK Parti Türkiye’nin en büyük partisi. Bu kadar üzerine gelinmesine rağmen yine de AK Parti en yüksek oranda oy almasına rağmen bu süreç koalisyon sürecini getirmiştir. Sandıktan çıkan demokrasi başımızın tacıdır. Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir. Milletimiz böyle bir tercih yapmıştır. Karabük’e ülkemize hayırlı olmasını diliyorum. Bizler bu süreçte başladığımızda kullandığımız cümle tek bayrak tek vatan tek millet, hem millete hem ümmete hizmet vereceğiz diye yola çıktık. Bunun için çalışmaya devam edeceğiz.” dedi.

Hafta içi(Perşembe) günü Genel Merkezi tarafından Ankara’ya çağrıldıklarını söyleyen Saylar, “Partimizin kurul ve kuralları var. Genel Merkezimizde bunları masaya yatıracağız Hem Türkiye’deki süreç hem de koalisyon süreci tartışılacak. Bizim için partimizin ülkemizin ve ideolojimizin selameti önemlidir. Buna göre istişarelerimiz olacak. AK Parti’nin bu düşüşü toplantıda tartışılacak, buna göre bir yol haritası çizeceğiz. Bize 18 milyonu aşkın insan oy verdi. Bizim mücadelemiz koalisyon süreci olmasın diyeydi. Cumhuriyet Halk Partisi’nin, Milliyetçi Hareket Partisi’nin ve HDP’nin ne koalisyonla ilgili ne de ülkeyi yönetmekle alakalı bir açıklamaları söz konusu değil. Kaostan bu ülkeye fayda gelmez diyen kesim yine AK Parti’dir. Biz bu süreçte gerekenin yapılacağına inanıyoruz. Genel merkezde ilk önce il başkanları toplantısı yapılacak. 81 il başkanı ortak görüş kapsamında düşüncelerimizi Başbakan’a sunacağız” diye konuştu.

Saylar görev değişikliği konusunda ise “Biz her şeyden önce partimizin, ideolojimizin, ilimizin selametine göre hareket edeceğiz. Böyle bir durum olursa da biz gereğini yaparız” ifadelerine yer verdi.

Yorumlar

  1. akpartili

    akpartili bir vatandaş olarak bu seçimlerin hayırlara vesile olmasını diliyorum.sonucta milli irade tecelli göstermiştir buna saygı duymak gerekir.insanlar kerameti kendilerinde görmemelidir başarıyı kendisinin başarısı ve başarısızlıgıda kılıf bulmaya çalışmamalıdır bunuda üstlenmelidir ve gereğini yapmalıdır.%65 alırken ben başardım genel secimde alınan bu düşük oy oranınada sahip çıkmalıdır ve bunu üstlenmelidir ve seçimlerden önce söyledigini yapıp istifasını sunmalıdır.siyaset insan kazanmakla yapılır kibirlikle ve cok zenginim havasıyla yapılmaz akparti mütavazi yapısını korumaya devam etmelidirve halka ve tabana daha fazla inmelidir.seçim analizi yaparken genel siyaset den ziyade yerelde bu seçimi neden kaybettiğimizi bilmek istiyorum nerde nasıl bir hata yapıldı 19bin küsür oyumuz neden başka bir partiye gitti sebepleri nedir bu cok önemli soruya cevap vermek gerekiyor kanatimca.13 yıldır 2 tane olan vekil sayımız 1 e düştü, bunun hesabını birisi veya birileri vermek zorunda öyle kaçamak cevaplar saçma sapan sözler beni cok bağlamıyor .devir birlik ve beraberliğimizin dahada güçlenmesi gereken bir dönemden geçiyoruz nasıl belediye seçimlerinde bir önceki yönetim komple istifa ettiler birileride bunu yapmaları güzel olur en azından yeni kadrolar gelir ve ders alarak yapılmaması gereken hatalar yapılmaz.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Visa, Türkiye’de yeni ayrıcalıklar sunan my Visa programını başlattı

Anadolu Ajansı
Yayın: 19.04.2024 12:12
Paylaş:
A+ A-

İSTANBUL (AA) – Visa, Türkiye'deki Visa Infinite ve Visa Signature kart sahiplerine yönelik yeni programı my Visa'yı hayata geçirdi.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, kullanıcıların hem Türkiye'deki hem de dünya genelindeki çeşitli avantaj ve fırsatlardan ücretsiz olarak yararlanmalarını sağlayan my Visa, üyelerine Türkiye'de ve dünyada yeme içmeden konaklamaya, alışverişten seyahate özel fırsatlar ve deneyimler sunuyor.

Program, yeme içme, konaklama, alışveriş ve seyahat alanlarında 50’den fazla yerel ve global marka ile yüzde 40'a varan indirimlerin yanı sıra yanı sıra ücretsiz hizmetler de sunuyor.

Avrupa ve Amerika'da restoran harcamalarında yüzde 10 indirim elde etme fırsatı sunan my Visa, İstanbul Havalimanı ve Sabiha Gökçen Havalimanı'nda da ücretsiz Fast Track ve buggy hizmetlerinden yararlanma imkanı sağlıyor.

Ayrıca, my Visa üyeleri Visa'nın Luxury Hotels Collection kataloğundaki lüks otellerde özel ayrıcalıklarla rezervasyon yapabilecek.

Visa'nın Avrupa genelinde üst gelir grubundaki tüketicilerle gerçekleştirdiği “Üst Gelir Grubu Tüketicilerin Beklentilerini Anlamak” isimli araştırmaya göre, Avrupa'daki yüksek gelir grubu tüketiciler kartları genellikle kullanım kolaylığı için tercih ederken, Türkiye'deki yüksek gelir grubu ise bu kartları sunduğu fayda ve ayrıcalıklar için kullanmayı tercih ediyor.

Avrupa'daki yüksek gelirli tüketiciler, sağlıklı yaşam, konforlu ve özel seyahat deneyimleri, gösterişsiz lüks ürün ve hizmetler ile sorunsuz ve güvenilir online alışveriş deneyimlerine öncelik veriyor.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Visa Türkiye Genel Müdürü Samile Mümin, şirketin Türkiye'de 40. yıl dönümünü kutladıklarını belirterek, “40 yıldır müşterilerimiz ve onların ihtiyaçları hep odağımızda oldu. Visa Infinite ve Visa Signature kart hamilleri için sunduğumuz my Visa programı, Türkiye'de bir kart şemasının üst segment kart sahiplerine doğrudan sunduğu ayrıcalıklar programı olarak bir ilke imza atıyor. Ülkemizde bu kartları kullanan kart sahiplerini, Türkiye'nin yanı sıra tüm dünyada yaşam tarzlarına hitap eden mekan ve markalarda kendilerine özel ayrıcalıklarla bir araya getirmekten mutluluk duyuyoruz.” ifadelerini kullandı.

Visa Güney Avrupa Bireysel Ürünler Başkanı Zeynep Ürkmez de Visa'nın Güney Avrupa bölgesinde my Visa programını ilk defa Türkiye’de hayata geçirdiğine dikkati çekerek, “My Visa programı ile amacımız Visa Infinite ve Visa Signature kart sahiplerine, ihtiyaç ve alışkanlıklarına hitap eden, yaşamlarına değer katacak hizmet, ayrıcalık ve fırsatları sunmak.” değerlendirmesinde bulundu.