Bölgenin Sesi Gazetesi

Yayın: 14.06.2021 23:36
Paylaş:
A+ A-

AK Parti Karabük İl Gençlik Kolları Can Dostlarını Yalnız Bırakmıyor

AK Parti Karabük İl Gençlik Kolları, şehrin belirli noktalarında kuşlar için ağaçlara su kabı, sokak hayvanlarına mama kapları bıraktı ve mini evler hazırladı.
AK Parti Karabük İl Gençlik Kolları Başkanı Nurullah Çelik, her canlının kendileri için kıymetli olduğunu söyledi. Etkinlik ile ilgili olarak Çelik, “Bizlerin görevi Allah rızasını gözetmek, kendimizin olduğu kadar başkalarının ve diğer canlıların hayatlarını da gözeterek yaşamak ve dünyayı güzelleştirmektir. Bizler de AK Gençler olarak bu bilinçle yiyecek bulmakta zorlanan sokak hayvanlarımızı unutmayarak şehrimizin belirli noktalarında dostlarımız için mama ve su kapları ile barınabilecekleri evler bıraktık” ifadelerini kullandı.
Sokak hayvanlarına yönelik projelerinin devam edeceğini belirten Çelik, “Dünyayı bizimle paylaşan can dostlarımıza değer vermeli, onları korumalı ve hayatı onlarla paylaşmalıyız” dedi.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Çorum’da otomobille çarpışan motosikletteki 2 kişi yaralandı

Anadolu Ajansı
Yayın: 29.03.2024 04:36
Paylaş:
A+ A-

ÇORUM (AA) – Çorum'da motosikletle otomobilin çarpıştığı kazada 2 kişi yaralandı.

Hasan D. idaresindeki 06 RM 552 plakalı otomobil ile Mehmet Ö'nün kullandığı 19 AER 619 plakalı motosiklet, Bahçelievler Mahallesi Bahabey Caddesi'nde çarpıştı.

İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Kazada yaralanan motosiklet sürücüsü ile motosiklette bulunan Berk Ö, sağlık ekiplerince yapılan müdahalenin ardından Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.