AK Parti Safranbolu ilçe başkanı Mehmet Sarı Oldu

AK Parti Safranbolu ilçe başkanı Mehmet Sarı Oldu

Yayın: 27.12.2018 22:56
Paylaş:
A+ A-

AK Parti Safranbolu İlçe Başkanı Ali Kaya’nın aday adaylığı için istifa etmesinin ardından boşalan ilçe başkanlığına Av. Mehmet Sarı atandı.

AK Parti Karabük İl Başkanı Av. İsmail Altınöz yaptığı açıklamada, “Geçtiğimiz hafta parti içi temayül yoklamasında teşkilatımız Av. Mehmet Sarı’dan yana oy kullandı. AK Parti Genel Merkez Teşkilatının da onayından sonra Mehmet Sarı’nın ataması resmi olarak gerçekleşti. AK Parti Safranbolu İlçe Başkanlığına atanan Av. Mehmet Sarı kardeşime yeni görevinde başarılar dilerim. Rabbim yar ve yardımcısı olsun. Karabük’e, Safranbolu’ya ve Türkiye’ye hayırlı hizmetlere vesile olmasını diliyorum.” dedi.

Öte yandan kısa bir süre içerisinde AK Parti Safranbolu İlçe Başkanı Av. Mehmet Sarı’nın yeni yönetim kurulu üyelerinin belirleneceği açıklandı.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Karabük’te Jandarmadan Uyuşturucu Operasyonu

Yayın: 24.04.2024 12:17
Paylaş:
A+ A-

Karabük’te uyuşturucuya yönelik gerçekleştirilen çalışmalarda 1 şüpheli yakalandı.

Karabük İl Jandarma Komutanlığı koordinesinde uyuşturucu madde satıcısı ve kullanıcılarına yönelik gerçekleştirilen çalışmalar aralıksız devam ediyor.

Edinilen bilgilere göre; Karabük İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Karabük Merkez Üniversite Mahallesinde  1 şahsın aracında ve üzerinde yapılan aramada 1,8 gram  Metamfetamin,  3,2  gram  sentetik kannabinoid  Bonzai olduğu değerlendirilen uyuşturucu madde,  4 adet uyuşturucu kullanma aparatı ve  1 adet zoraki 925 markta tabanca, tabancaya ait boş şarjör ile  36 adet fişek ele geçirdi. Gözaltına alınan şüpheli, yapılan işlemlerin ardından adli makamlara sevk edildi. Öte yandan  Karabük İl Jandarma Komutanlığınca, emniyet ve asayiş ile huzurun devamının sağlanması maksadıyla uyuşturucu ile mücadele faaliyetlerine aralıksız olarak devam edileceği bildirildi.