Ak Parti Safranbolu İlçe Başkanlığına Atama Yapıldı

Ak Parti Safranbolu İlçe Başkanlığına Atama Yapıldı

Yayın: 21.03.2023 11:24
Paylaş:
A+ A-

AK Parti Karabük İl Başkanlığından yapılan açıklamaya göre Av. Mehmet Sarı’nın 2023 Genel Seçimleri Milletvekilliği için istifa etmesinin ardından AK Parti Karabük Safranbolu İlçe Başkanlığına AK Parti Safranbolu İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Muhammet Yasin Aydın’ın atandığı açıklandı.

Yapılan açıklamada, bugüne kadar göstermiş olduğu özverili çalışmalarından ve gayretlerinden dolayı eski İlçe Başkanı Av. Mehmet Sarı’ya teşekkür edildi, yeni görevlendirilen İlçe Başkanına muvaffakiyetler dilendi.
Muhammet Yasin Aydın Kimdir:

1978 doğumlu. Ziraat Mühendisidir. İlk ve orta öğretimini Karabük’te,lisans eğitimini Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesinde bitirdi. 18 yıldır Karabük ili Safranbolu İlçesinde ticaret yapmakta. 2009 yılından beri AK Parti Safranbolu İlçe teşkilatından görev yapmakta.(Sadık Arslan)

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Samsun’da uyuşturucu operasyonunda 2 şüpheli yakalandı

Anadolu Ajansı
Yayın: 24.04.2024 20:48
Paylaş:
A+ A-

SAMSUN (AA) – Samsun'da düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 2 zanlı gözaltına alındı.

İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucu imalatı ve satışı yapanların yakalanması amacıyla çalışma yürüttü.

İlkadım ilçesi Derecik Mahallesi'nde şüphe üzerine durdurulan bir araçta, otomobilin tavan kısmı ve araçta bulunan çantaya zulalanmış 122 gram uyuşturucu, uyuşturucu öğütücü ve içerisinde uyuşturucu madde bulunan sarma sigara ele geçirildi.

Otomobildeki 2 zanlı gözaltına alındı.