Ak Parti Seçim Çalışmalarını Sürdürüyor

Ak Parti Seçim Çalışmalarını Sürdürüyor

Yayın: 05.06.2015 10:21
Paylaş:
A+ A-

AK Parti Karabük teşkilatı 7 Haziran genel seçimlerine kısa bir süre kala çalışmaları daha da hızlandırarak tüm teşkilat kademeleri ile sahaya indi.

7 Haziran genel seçimleri doğrultusunda çalışmaları daha da hızlandıran AK Parti Karabük teşkilatı bir günde iki ak yürüyüş ve miting yaparak tüm teşkilat kademeleri ile çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamda da Fevzi Çakmak, Yaylacık, Kayabaşı ve Öğlebeli Mahallelerinde ak yürüyüşler ardından da mitingler düzenledi.
Fevzi Çakmak, Yaylacık, Kayabaşı ve Öğlebeli mahallelerinde gerçekleştirilen AK yürüyüşlere ve mitinglere AK Parti Karabük İl Başkanı Timurçin Saylar, AK Parti Karabük milletvekili ve milletvekili adayı Osman Kahveci, AK Parti milletvekili adayı Sedat Namal, AK Parti 23. Dönem Karabük milletvekilleri Mustafa Ünal, Cumhur Ünal, Kalkınma Bakan Yardımcısı Mehmet Ceylan, İl Genel Meclis Başkanı Hasan Yıldırım, Merkez İlçe Başkanı Muhammet Kaya, İl ve Merkez İlçe teşkilat kademeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.
AK Parti Karabük milletvekili ve milletvekili adayı Osman Kahveci, ak yürüyüşlerdeki heyecanın coşkunun 7 Haziran genel seçimlerinde sandıklara da yansıyacağını ifade ederek; “Geçmişte olduğu gibi bu seçimde de Karabüklü hemşerilerimiz AK Parti diyecek ve sandıklardan yine birinci parti olarak çıkacağız” dedi.

Bazı tabelalarda ‘aklın yolu bir’ diye söylemlerin olduğunu belirten Kahveci, “Aklın yolu bir doğrudur, bu yolda AK Parti’den geçer. Onları akla davet ediyoruz, aklın yolu birse işte bu yol AK Parti’dir. Başka yol yok. ‘Bizim ile yürü Türkiye’ diyorlar, evet doğru Türkiye yürüyor; ama Türkiye AK Parti ile yürüyor. Geç kaldılar, geç. Türkiye AK Parti ile yürüyor. O zaman diyoruz ki yalnız gitme gel bu kervana sende katıl, bu kervan hepimize yeter. Evet, birisi de diyor ki ‘Yaşanacak Bir Türkiye’ yine sen de geç kaldın Kılıçdaroğlu, o yaşanacak Türkiye’yi AK Parti kurdu. Gel sende bu kervana katıl. Neydi yaşanacak Türkiye, işte bakın doğalgazı getirdik, kaynak suyunu getirdik. İnşallah biz bu seçimde sizlerin sayesinde 2-0 yaparak bu meydanlar da olacağız ve sizlere teşekkür edeceğiz” diye konuştu.

ÖĞLEBELİ MAHALLEMİZ YEREL YÖNETİM TARAFINDAN İHMAL EDİLMİŞ

Fevzi Çakmak, Yaylacık ve Kayabaşı mahallelerinin ardından AK Parti Karabük teşkilatı, Öğlebeli mahallesinde de coşkulu bir şekilde ak yürüyüş ve miting gerçekleştirdi.

Öğlebeli mahallesi mitinginde konuşan Kahveci, Öğlebeli mahallesinin yerel yönetim tarafından ihmal edildiğini ifade ederek “ Öğlebeli mahallesinin bu garipliğini, bu talihsizliğini AK Parti olarak biz yeneceğiz ve bunun sözünü veriyoruz. Birileri diyor ki AK Parti Karabük’e ne yaptı. Öğlebeli mahallesinden karşı tarafa doğru bir baktığınızda hastane, duble yol, kuleler, yurtlar, üniversite, stadyum hep buradan gözüküyor. Bunların hepsinin altında AK Parti imzası var. AK Parti Karabük’e ne yaptı diyenlere söylenecek söz var mı? Eğer onların gözleri görmüyorsa doktora gitsinler. Karabük hep birlikte sevinecek. AK Parti 7 Haziran’dan sonra da iktidara devam edecek. Öğlebeli bu seçimde birilerine ders verecek. Biz Türkiye’nin de kara talihini yendik, Karabük’ü de dirilttik. İnşallah 7 Haziran’dan sonra da durmak yok yola devam diyeceğiz. Onun için çok lafa gerek yok, yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır. Öğlebeli mahallesine bir yürüyen merdiven yapmak burayı kalkındırdı mı? Bazen çalışır bazen çalışmaz. Yollarında yürüdük, ayaklarımıza taşlar battı. Biz AK Parti olarak Öğlebeli Mahallemizi kalkındıracağız” diye konuştu.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Görele’de “Aynalı Çarşı” adlı tiyatro oyunu sahnelendi

Anadolu Ajansı
Yayın: 29.03.2024 00:48
Paylaş:
A+ A-

GİRESUN (AA) – Giresun'un Görele ilçesinde 18 Mart Çanakkale Zaferi'nin destansı mücadelesinin anlatıldığı “Aynalı Çarşı” adlı tiyatro oyunu sahnelendi.

Uğur Bilgi'nin yönettiği, eğitmenliğini ise Nur Tuba Bankoğlu'nun yaptığı oyunda Görele Anadolu Lisesi öğrencileri rol aldı.

Hasan Ali Yücel Kültür Merkezi'nde sahnelenen oyunu izleyen Belediye Başkan Vekili Hediye Dülger, öğrencilerin Çanakkale'de yaşanan destansı mücadelenin ruhunu salona en iyi şekilde yansıttıklarını söyledi.

Dülger, öğrencileri tebrik ederek, çeşitli hediyeler verdi.