AK Parti Yenice İlçe Başkanlığı’na Yirmibeş Atandı

AK Parti Yenice İlçe Başkanlığı’na Yirmibeş Atandı

Yayın: 13.02.2020 20:25
Paylaş:
A+ A-

AK Parti Yenice ilçe Başkanlığı görevine Erdal Yirmibeş atandı.
AK Parti Yenice ilçe Başkanı Yılmaz Kırık’ın 23 Şubat Pazar günü yapılacak olan olağan kongrede aday olmayacağını açıklamasının ardından AK Parti Genel Merkezi tarafından 4 isim Ankara’ya davet edildi. AK Parti Karabük İl Başkanlığında AK Parti Bursa Milletvekili ve Karabük Koordinatörü Dr. Mustafa Esgin başkanlığında yapılan temayül yoklamasının ardından yapılan değerlendirmeler sonucu Ankara’ya Erdal Yirmibeş, Ertan Mısırlı, Sabri Kökçü ve Ali Karakaş çağrıldı. 4 aday ile bire bir görüşme yapan AK Parti Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir, 23 Şubat’ta yapılacak olan olağan kongrede Erdal Yirmibeş başkanlığında seçimlere katılmasına karar verildi.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdüründen Birlik Medya’ya ziyaret

Yayın: 18.04.2024 13:38
Paylaş:
A+ A-

İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürü Ali Rıza Özcan Birlik Medyayı ziyaret etti. Geçtiğimiz aylarda Karabük’e tayini çıkan İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürü Ali Rıza Özcan Birlik Medya’ya iade-i ziyarette bulundu. Ziyarette Birlik Medya Yöneticisi İsmail Akça ile görüşen Özcan “ Birlik Medya çalışanlarını sizin vezninizde tebrik ediyorum. Karabük’te hem yazılı hem de internet ortamında hizmet veriyorsunuz. Bizlerin gözü kulağı oluyorsunuz” dedi.

Ziyaretten duyduğu memmuniyeti dile getiren Birlik Medya Yöneticisi İsmail Akça ise “ Bu nazik ziyaretiniz için sizlere teşekkür ediyorum.Birlik Medya olarak tüm kurumu ve kuruluşların her zaman yanındanız, Yapacağınız her türlü çalışmalarınızda hem gazetelerimiz de hem de internet sitelerimizde sizlere destek olacağız” dedi.