Ak Parti, Yerel Seçimler için, Adaylarını Erken Belirleyecek..

Ak Parti, Yerel Seçimler için, Adaylarını Erken Belirleyecek..

Yayın: 15.07.2018 22:05
Paylaş:
A+ A-

AK Parti Belediye Başkan Adaylarını “Muhtemelen kasım ayı içinde belirleyecek..” ve Parti Genel Merkezi’nin “Yerel Seçimler için..” daha şimdiden, titiz bir çalışma başlattığına işaret ediliyor. AK Parti’ye yakın kaynaklar “Özellikle İl Merkezlerinde, diğer Partilere kaptırılan Belediye Başkanlıkları ile İl Genel Meclis, Belediye Meclisi çoğunluklarının, mutlaka geri alınmasına çalışılacağı..” belirtiliyor. AK Parti, halen Ülke genelinde bulunan 1398 civarında ki Belediye Başkanlığı’nın 884 kadarını elinde tutuyor ve bu sayının arttırılacağı ifade ediliyor..

1398 civarında ki Belediye Teşkilatının,884 kadarı AK Parti Başkanlar tarafından yönetiliyor.Bu anlamda mevcut 884 Belediye Başkanı’nın kendi görev dönemleri içinde yaptığı çalışmalar,halk ile ilişkileri,yapıp/yapamadığı projeler masaya yatırılarak değerlendirilecek.Kriterlere uymayan Başkanların, yeni dönem için,dinlendirileceği kesin..” şeklinde bilgiler veriyorlar.

Mart 2019 Yerel Seçimleri için,AK Parti’nin, özellikle,Belediye Başkan Adaylarını “Kasım ayı içinde belirleyebileceği..” üzerinde de bilgiler veren ilgili kaynaklar “Özellikle AK Partili Yöneticilerin elinde olmayan Belediye Başkanlıkları için,çok geniş,çok detaylı bir çalışma yapıldıktan sonra,Partinin adayları kasım ayı sonuna kadar açıklanmış olabilir.Bunun için gerek sahadan,gerekse Genel Merkez bağlamında yapılan/yapılacak çalışmalar sonunda hazırlanacak olan raporlar ile Adaylar belirlenecek..” değerlendirmelerini de yapıyorlar..

AK Parti Belediye Başkanlıklarının yanı sıra İl Genel Meclis Üyelikleri ile Belediye Meclis Üyelikleri içinde “Çok titiz ve toplumda mutlaka ciddi bir karşılığı olan,halka sıcak yaklaşımları ile tanınan isimlerin değerlendirilmesi..” düşünüldüğüne işaret eden ilgili kaynaklar “Burada mesleki ayırımlar,öğrenim durumu,bulunan O Yöreye sosyal ve ekonomik açıdan önemli katkı sunabilecek isimler üzerinde durulmasına dikkat edilecek..” bilgilerini de veriyorlar..

Bütün bu gelişmelerin ışığında “İki dönemdir Karabük Belediyesi’nin Muhalefetin elinde olduğunu da göz önüne alan AK Parti’nin,Karabük Belediye Başkan Adaylığı için,çok titiz,çok ciddi ve adeta,kılı kırk yararak bir çalışma yapacağı.Özellikle Belediye Başkan Adayının bu çalışmalardan sonra belli edileceği üzerinde de..” bilgiler verilirken “Çok sürpriz bir isim üzerinde odaklanma olabilir..” bilgileri de dikkatlerden kaçmıyor.

Yorumlar

  1. Altın kafa

    Mehmet. Mescier

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Safranbolu’da iki otomobilin çarpıştığı kazada 1 kişi yaralandı

Yayın: 18.04.2024 10:34
Paylaş:
A+ A-

Karabük’ün Safranbolu ilçesinde iki otomobilin çarpışması sonucu 1 kişi yaralandı.

H.Y. idaresindeki 34 SE 5313 plakalı otomobil, Barış Mahallesi Terminal Sokak’ta E.H. yönetimindeki 78 AAC 750 plakalı otomobille çarpıştı.

Kazada 78 AAC 750 plakalı otomobildeki yolcu F.H. yaralandı.

İhbar üzerine kaza yerine sağlık ve polis ekibi sevk edildi.

Yaralı yolcu, ambulansla Safranbolu Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.