AK Partili Adaylar Muhtarla Bir Araya Geldi

AK Partili Adaylar Muhtarla Bir Araya Geldi

Yayın: 19.06.2018 22:58
Paylaş:
A+ A-

AK Parti Karabük milletvekili adayları muhtarlarla öğretmen evinde düzenlenen kahvaltıda bir araya geldi.

Kahvaltı programına Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Mehmet Ceylan, Ak Parti Karabük milletvekili adayları Niyazi Güneş, Burhanettin Uysal, Cumhur Ünal , AK Parti Karabük İl Başkanı Av. İsmail Altınöz, mahalle ve köy muhtarları katıldı.

AK Partili adayları 24 Haziranın önemine vurgu yaptı.

Programda konuşan AK Parti Karabük İl Başkanı Av. İsmail Altınöz, “Muhtarlarımız bizim için çok önemli, köylerin, mahallelerin kamu hizmetlerinin halkımıza daha iyi yansıtılması mahalle ve köylerimizin sıkıntı ve dertlerini siyasete ve kamu kurumlarına ulaştırılması noktasında muhtarlarımız çok ulvi bir görev yapmaktadır. Bu önemli görevin farkında olanlardan biriside muhtarlarımıza özlemle bekledikleri özlük hakları ve diğer hususlar ile ilgili en önemli düzenlemeleri de AK Parti hükümetleri döneminde oldu ve muhtarlarımıza şimdiye kadar verilen değerin en üzerinde en ulvi değeri verenlerden biriside Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’dır” Diye konuştu.

Güneş, Türkiye kaderini tayin edecek

AK Parti Karabük milletvekili adayı Niyazi Güneş, “ Ne kazandıysak bu memlekette kazandık. Bu memlekette her işçimizin her karışında alın terleri var bu alın terlerini yok sayamayız. 24 Haziran seçimleri her seçimden hayatidir derler ama bu seçimler öneme haiz seçimdir. Türkiye kaderini tayin edecek, Türkiye yolunu tayin edecek, Türkiye sıçrayışını tayin edecek. Geriye gidiş yok, geriye dönüş yok hiçbir zaman Türk milleti geriye dönüşe cevaz vermez.” Diye konuştu.

AK Parti Karabük milletvekili adayı Burhanettin Uysal parlementer sistemin zorluklarını hatırlattı.

Uysal, “ 66 hükümet kurmuşuz yani bir hükümetin ömrü 14-15 ayı bulmuyor. Bir hükümet 14-15 ayda ne yapabilir, bir muhtar 14 ayda yada 3 ay sonra grevi bitecekse köyüne hangi hizmeti getirebilirsin, 95 yıllık süreç içerisinde hükümetlerimizde belki can siparhane çalışmak istediler ama sistem onlara müsaade etmedi, 14 aylığına iktidar oluyorsun ama muktedir olmaya şansın yok, ülkede ekonomik bir kriz var, ülkede bir sıkıntı var rahmetli Demirel ne derdi ben enkaz devraldım.” Diyerek sistemin değişmesi gerektiğini vurguladı.

AK Parti Karabük milletvekili adayı Cumhur Ünal , “ Seçimlerin başladığı günden bu yana halkımıza milletimize anlatmaya çalışıyoruz. Bir durumu, bir tehlikeyi yada bir farklılığı yada bir dönemi ifade etmeye çalışıyoruz. Uzaktan bulut gelirken yağmur geliyor kötü bir yağmur geliyor diye söyleriz 24 Haziran uzakta bekleyen bir bulutun ya ülke üzerine çekileceği ya ülke üzerinden def edileceği bir seçim olacaktır.

Programda Konuşan Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Mehmet Ceylan , büyük Türkiye fotoğrafına bakmak durumundayız

Ceylan, “ Her seçim önemli ama bu seçim çok daha önem arz ediyor. Artık Cumhurbaşkanlığı sistemine geçiyoruz, biz geçmişte %34,50 iktidar olduk 2002’de daha sonra %47 ile iktidar olduk ama şimdi yetmiyor, Cumhurbaşkanlığı sisteminde %50 +1 bulmak zorundayız. Ufak tefek gerekçelerle nefsi duygularla hepimiz hükümete şuna buna kızabiliriz ama büyük Türkiye fotoğrafına bakmak durumundayız. Geleceğimizi düşünüyorsak, gençliğimizi düşünüyorsak, 80 Milyonu düşünüyorsak ve İslam alemini düşünüyorsak büyük fotoğrafa bakmak büyük Türkiye’yi gözetmek durumundayız” Diye konuştu.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Karabük’te kaçakçılık operasyonunda 1 şüpheli yakalandı

Yayın: 19.04.2024 23:16
Paylaş:
A+ A-

Karabük’ün Safranbolu ilçesinde düzenlenen kaçakçılık operasyonunda 1 şüpheli gözaltına alındı.

İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Safranbolu’da imalathane olarak kullanıldığı değerlendirilen iş yerine operasyon düzenledi.

Operasyonda, sanayi tipi sigara sarma makinesi, 170 paket bandrollü tütün, 5 kilogram kıyılmış tütün, 50 bin dal bandrollü boş makaron ve 8 bin dal içi doldurulmuş makaron ele geçirildi.

Gözaltına alınan şüpheli M.T, hakkında adli işlem başlatıldı.