AK Parti’yi ilk seçimde sandığa gömeceğiz!

AK Parti’yi ilk seçimde sandığa gömeceğiz!

Yayın: 15.05.2022 15:44
Paylaş:
A+ A-

CHP, Karabük’te pandemi nedeniyle ara verdiği İl Danışma Kurulu Toplantılarına yeniden başladı. Karadeniz Masası Sorumlusu, Parti Meclisi (PM) üyesi, Kastamonu Milletvekili Hasan Baltacı’nın katılımıyla Kent Meydanı Konferans Salonu’nda gerçekleşen toplantıya CHP İl ve İçe örgütleriyle partili üyeleri yoğun ilgi gösterdi.

KAFTANCIOĞLU’NA TAM DESTEK

Toplantının açılış konuşmasını yapan CHP İl Başkanı Abdullah Çakır sözlerine hakkında hapis ve siyasi yasak kararı verilen İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu’na destek vererek başladı. Başkan Çakır “Canan Başkan asla yalnız değildir. Bu haksızlığı, hukuksuzluğu, adaletsizliği ilk seçimlerde sandığa gömeceğiz” dedi.

Çakır, son bir yılda parti olarak yaptıkları faaliyetleri tek tek anlatırken, “İlimiz merkezinde ve ilçelerimizde sağlık, eğitim, tarım, ulaşım başta olmak üzere tüm alanlarda eksik, aksak ne varsa bunları gündeme getirdik, gündeme getirmeye de devam edeceğiz” diye konuştu.

SORUN TEK ADAM REJİMİNDE

CHP Parti Meclisi üyesi, Karadeniz Masası Sorumlusu, Kastamonu Milletvekili Hasan Baltacı da yaptığı konuşmada ülkede yaşanan tüm sorunların sebebinin tek adam rejimi olduğuna vurgu yaparak, “Yargıyı bir sopa gibi kullanıp muhaliflerinin üzerine giden Erdoğan ve arkadaşları bugün ekonomiden sağlığa, tarımdan dış politikaya değin yaşan bütün sıkıntıların tek sebebidir. Adalet üzerine tesis edilmiş Güçlendirilmiş Parlamenter Sistem çıkış noktamız olacaktır” dedi.

KATILIMCILARA AÇIK TEŞEKKÜR

CHP Karabük İl Başkanı Çakır toplantı sonrası sosyal medya hesabından il danışma Kurulu toplantısına katılım sağlayan parti temsilcilerine teşekkür etti. Başkan Çakır mesajında, “Karadeniz Masası Sorumlusu Parti Meclis Üyemiz Kastamonu Milletvekili Hasan Baltacı’nın katılımlarıyla düzenlemiş olduğumuz il danışma toplantısına katılan Kastamonu İl Başkanım Hikmet Erbilgin’e, Safranbolu Belediye Başkanımız Elif Köse’ye, Merkez ilçe Başkanımız Mustafa Erten e ,Safranbolu ilçe Başkanımız Bahtiyar Acar’a, Yenice ilçe başkanımız Enver Özgü’ye Eskipazar İlçe Başkanı Zahit Yarar’a, Eflani ilçe Başkanımız Ahmet Aytaç’a, Ovacık ilçe Başkanımız Durmuş Kıcırdar’a, İl İlçe yönetim kurulu üyelerimize, İl genel Meclisi üyemiz Nuri Kırımlı’ya, Safranbolu Belediye Başkan Vekilimiz Onur Varlı’ya, Belediye Başkan Yardımcımız Halil Bakkal’a ve Belediye Meclis üyelerimize, 

İl ve İlçe kadın ve gençlik kolları başkanlarımız ve yönetim kurulu üyelerine, önceki dönemlerde Yenice Belediye Başkanlığı yapmış Mustafa Akay’a, önceki dönem il başkanlarına, ilçe başkanlarına, milletvekilli adaylarına partili yol arkadaşlarımıza çok teşekkür ederim . Partimizin iktidar yolunda ilerlediği bu günlerde arkadaşlarımızla çok güzel bir toplantı gerçekleştirdik. Onların önerilerini düşüncelerini aldık. Salondan çıkan tek ses Sayın Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nun önderliğinde partimize ilk seçimlerde iktidar olacağıdır. GELİYOR GELMEKTE OLAN” ifadelerini kullandı.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Yeniköy Kemerköy Enerji, Milaslı çocuklara “Gezici Tiyatro” gösterileri düzenledi

Anadolu Ajansı
Yayın: 20.04.2024 08:48
Paylaş:
A+ A-

ANKARA (AA) – Yeniköy Kemerköy Enerji, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında Milas bölgesindeki okullarda çevre temalı “gezici çocuk tiyatro” gösterileri düzenledi.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, 16-18 Nisan'da Ören, Çamköy ve Yeniköy TEK İlköğretim Okulları’nda profesyonel tiyatro oyuncuları tarafından sergilenen oyunlarla çocuklar coşku dolu bir gün geçirdi.

Ören, Çamköy ve Yeniköy TEK İlköğretim Okulları’nda profesyonel tiyatrocular tarafından sergilenen “Hayalci Tırtıl” isimli tiyatro oyunu ile çocuklar gün boyu doyasıya eğlendi.

Masal kahramanları ile sohbet edip interaktif şekilde oyuna dahil olarak oyun içerisinde yer alan çocuklar, etkinlik boyunca eğlendiler.

Keyifli bir gün geçiren çocuklar, gösteri sonunda kendilerine sunulan ikramlar ve minik hediyelerle evlerine döndüler.

– “Oyun yaklaşık 500 ilkokul öğrencisine ulaştı”

Açıklamada görüşlerine yer verilen Yeniköy Kemerköy Enerji Genel Müdürü Erol Demir, çocuklara sanatı, sosyalleşmeyi ve tiyatro kültürünü aşılamanın çok kıymetli olduğunu belirterek, şunları kaydetti:

“Yeniköy Kemerköy Enerji olarak, uzun süredir bölgemizdeki okulları destekliyoruz. Özellikle köy okullarının fiziksel koşullarının iyileştirilmesinin yanı sıra öğrencilerin daha geniş bir perspektifle dünyayı algılamaları için çalışmalar yapıyoruz. Bu kapsamda profesyonel tiyatro oyuncularının sergilediği, çevre bilincini ve hassasiyetini artıran 'Hayalci Tırtıl' isimli çocuk oyununu bölgemizdeki ilkokul öğrencileri ile buluşturduk. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında oyun bölgemizdeki 3 okulda sergilendi ve yaklaşık 500 ilkokul öğrencisine ulaşmış olduk. Yeniköy Kemerköy Enerji olarak, bölgemizdeki okullara nitelikli eğitim prensipleri çerçevesinde yaptığımız çalışmalarla destek olmaya devam edeceğiz.”