Akbaş “ Bu yılda başarılara imza atacağız”

Akbaş “ Bu yılda başarılara imza atacağız”

Yayın: 06.09.2022 16:34
Paylaş:
A+ A-

2022-2023 eğitim öğretim yılı ön hazırlıkları kapsamında İl Millî Eğitim Müdürü Nevzat Akbaş, Şehit Murat Akdemir Anadolu İmam Hatip Lisesinde öğretmenler ile bir araya geldi.

2022-2023 eğitim öğretim yılının hayırlı olması temennisinde bulunan  İl Millî Eğitim Müdürü Nevzat Akbaş, “Siz değerli öğretmenlerimiz ve idarecilerimizin üstün gayretleri ile başarılarla dolu bir eğitim öğretim yılını geride bıraktık. Karabük eğitim ailemizin her ferdi bu süreçte büyük özveriyle ve fedakârca çalıştı. İnşallah bu yıl da daha çok çalışarak akademik, sosyal, kültürel ve sportif alanlarda daha çok başarılara imza atacağızŞehit Murat Akdemir Anadolu Lisemiz’in İlimizin akademik başarısında önemli katkısı bulunmaktadır. Burada siz değerli yönetici ve öğretmenlerimizin emeği çok büyük. LGS’de 500 tam puan alan 5 öğrencimizden birisi de bu okulumuzdan çıktı. Bu çok önemli ve kıymetlidir. Bu azımsanacak bir kenara atılacak bir olay değil. 48 ilden Türkiye birincisi çıktı. Onun için öğrenci sayımıza oranla İlimizin başarısı fevkalade üst seviyededir. Bu bağlamda sizleri tekrardan tebrik ediyorum.

Öğretmen okulların ruhunu teşkil eder. Okulda ruh önemlidir. Okullarda birlik beraberlik, azim, ahenk ve huzur varsa eğitim öğretim faaliyetleri tavan yapar. Bizler başarının topyekün bir ekip işi olduğunu her yerde söylüyoruz. Karabük eğitim öğretimde akademik başarıda yıllardan beri iyi ve biz sadece bu başarıyı sevk ve idare ediyoruz. Bu sene 2021-2022 eğitim öğretim yılında tabiri caizse Karabük akademik başarıda taçlandı. Ayrıca üniversite sınavında 20 bin bandında 112 tane öğrencimiz var. Bu sonuçlar ile birlikte kitlesel başarımız da önemli derecede arttı.

Akademik başarılarımızın yanısıra sosyal, kültürel ve sportif alanlarda 2021 yılında 7 ulusal ve uluslararası derecimiz vardı. 2022 yılında atletizm, hentbol, taekwando gibi birçok alanda Türkiye, Avrupa ve Balkan derecelerimiz oldu. Bu sayı 2022 yılında 12 ye yükseldi.

Detaylı çalışmalarımız ve hazırladığımız eylem planı ile 2022-2023 eğitim öğretim yılına daha güçlü ve daha başarılı gireceğiz.

Bakanlığımız emir ve talimatları doğrultusunda Sayın Valimizin büyük destek ve himayeleriyle Karabük Eğitim Ailesi olarak çocuklarımızın hayatın her noktasında mutlu olabilmelerini sağlamak adına en kaliteli hizmeti sunabilmek için tüm yaz boyu çalıştık ve tüm tedbirleri aldık. Bakanlığımız tarafından ders kitaplarıyla birlikte ilk kez gönderilen yardımcı kaynaklarımızı da öğrencilerimizin masasının üzerine bıraktık. Öğrencilerimiz bu yıl yardımcı kaynak sıkıntısı da çekmeyecekler.(Ramazan Öztürk)

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Trabzon’da mezire evinden çalılıklara sıçrayan yangın söndürüldü

Anadolu Ajansı
Yayın: 25.04.2024 20:36
Paylaş:
A+ A-

TRABZON (AA) – Trabzon'un Çaykara ilçesinde, mezire evinde çıkan ve çalılık alana sıçrayan yangın söndürüldü.

İlçenin Uzungöl Mahallesi'ndeki Çamlık mevkisinde, yöre halkınca yaylaya çıkmadan önce kısa süreli konaklamalarda kullanılan boş mezire evinde, henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı.

Rüzgarın da etkisiyle yangın, çevredeki çalılıklara sıçradı.

İhbar üzerine bölgeye sevk edilen itfaiye ve jandarma ekiplerince kontrol altına alınan yangın söndürüldü.

Yangında mezire evi kullanılamaz hale geldi.