Akçasu ve Çavuş Mahalle Toplantısına Yoğun Katılım

Akçasu ve Çavuş Mahalle Toplantısına Yoğun Katılım

Yayın: 15.10.2015 10:09
Paylaş:
A+ A-

Safranbolu Belediye Başkanı Dr. Necdet Aksoy Mahalle Toplantılarına Akçasu ve Çavuş Mahalleleri İle Devam Etti.

İlk günden bu yana vatandaşların yoğun katılımı ve ilgisi ile gerçekleşen toplantı Kaçak Camii ( Lütfiye Camii ) misafirhanesinde yapıldı.

Toplantıda konuşan Safranbolu Belediye Başkanı Dr. Necdet Aksoy, öncelikle mahallelerimizde gerçekleştirdiğimiz daha önceki toplantılarda dâhil olmak üzere hep güzelliklerle yoğun ilgi ile karşılandık. Bu nedenle sizlere teşekkür ediyorum” dedi.

Safranbolu’da yola çıktıklarında doğal gazı almayan mahalle kalmayacak demiştik sözlerini hatırlatan Başkan Aksoy; “Çok şükür hiçbir mahalle kalmadı doğal gazı almayan. Bu süreçte çalışmalar yeniden başlayacak. İkincisi doğal gaz geçer geçmez alt yapı çalışmalarına da hemen hız veriyoruz. Akçasu Mahallemizle ilgili önümüzdeki süreçte yapacağımız birkaç nokta var. Bunlardan bir tanesi ki bana göre en önemlisi derenin ıslahıdır. Bu hususta projeyi hazırlattı. Buraya set kapanları yapılacak. Yani ani yağmurlarda buraya sel gelmeyecek. Bununla birlikte yapılacak çalışma dokuya uygun olacak. İnşallah bu yıl içerisinde ihalesi de yapılacak. Çavuş mahallemizde de park talebi ve kanalizasyon ile ilgili talep var idi. Turizm sezonu biter bitmez inşallah bu çalışmaları başlatıp bir an evvel bitireceğiz” şeklinde konuştu.

Aksoy konuşmasının sonunda toplantıya iştirak eden her iki mahalle sakinlerine hitaben “2009 yılından bu yana kendilerinden destek ve dualarını esirgemeyen Safranbolulu hemşerilerime teşekkür ediyorum” dedi.

Toplantı sonrası vatandaşlarla bir süre daha sohbet eden Başkan Aksoy’a Ak Parti Karabük Milletvekili Adayı Prof. Dr. Burhanettin Uysal’da eşlik etti.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Milletvekili Şahin “ Türkiye çocuklarımızın ve gençlerimizin omuzlarında yükselecek”

Yayın: 23.04.2024 10:58
Paylaş:
A+ A-

AK Parti Karabük Milletvekili Cem Şahin, “Türkiye, çocuklarımızın ve gençlerimizin omuzlarında yükselecek, onların dinamizmi ve coşkusuyla hedeflerine ulaşacaktır.” Dedi.

AK Parti Karabük Milletvekili Cem Şahin, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı münasebetiyle mesaj yayımladı.

Şahin, mesajında, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin kuruluşunun 104. yılı ile tüm çocukların Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı tebrik etti.

Türkiye’nin bağımsızlığını ve milli irade hakimiyetini dünyaya ilan ettiği tarihin 23 Nisan 1920 olduğunun altını çizen Şahin, şunları kaydetti:

“Bu özel gün, Türkiye Cumhuriyeti’nin temellerinin atıldığı, ulusumuzun egemenliğini ve bağımsızlığını tüm dünyaya ilan ettiği gurur dolu bir gündür. Büyük Millet Meclisimizin, milli mücadelemizde gönüllerde yaktığı ateş en karanlık günlerde aziz milletimizin yolunu aydınlatmış, halkımıza güç, cesaret ve moral aşılamıştır. 23 Nisan 1920 ruhu, bağımsızlık azmimiz ve kararlılığımız, birlik ve beraberliğimize olan inancımız gelecek nesillere aktaracağımız en büyük emanetimizdir. 

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklara armağan ettiği bu gün, geleceğimizin teminatı olan sevgili çocuklarımıza adanmıştır. Türkiye, çocuklarımızın ve gençlerimizin omuzlarında yükselecek, onların dinamizmi ve coşkusuyla hedeflerine ulaşacaktır.

Bu vesileyle, başta Türkiye Büyük Milleti Meclisin ilk Başkanı Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere kuruluşundan bu yana, meclis çatısı altında ülkemize hizmet etmiş tüm milletvekillerimize şükranlarımızı sunuyor, aramızdan ayrılanları rahmetle yad ediyorum.

Geleceğimizin mimarları olan çocuklarımıza başarılarla dolu bir hayat diliyor, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyorum.”