Aksoy; Avrupa Plaketi Ödül Töreni İleri Bir Tarihe Alınacak

Aksoy; Avrupa Plaketi Ödül Töreni İleri Bir Tarihe Alınacak

Yayın: 19.07.2016 10:42
Paylaş:
A+ A-

Vatan hainleri tarafından yapılmaya çalışılan ancak geri püskürtülen darbe girişimi nedeniyle 19 – 21 Temmuz 2016 tarihleri arasında yapılması planlanan ( TDBB )Türk Dünyası Belediyeler Birliği İcra Kurulu Toplantısı ve Avrupa Parlamenterler Meclisi tarafından Safranbolu’ya layık görülen Avrupa Şeref Plaketi Takdim töreni ileri bir tarihe ertelenmiştir.

Konu ile ilgili bir basın açıklaması yapan Safranbolu Belediye Başkanı Dr. Necdet Aksoy, ülkemizin atlattığı zor günler nedeni ile bu iki önemli etkinliği ileriki bir tarihe almayı uygun gördüklerini söyledi.

Aksoy şöyle devam etti; “Ülke olarak zor günleri Cenabı hakkın izni, hükümetimiz, devletimiz ve en önemlisi aziz milletimizin tamamının bir bütün olması vesilesi ile geride bıraktık. Vatan hainleri tarafından 15 Temmuz 2016 Cuma akşamı gerçekleştirilmeye çalışılan ancak Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın parti, din, dil, ırk ayrımı yapmaksızın Türk Milletini meydanlara davet etmesi ile son bulan sözde darbe girişimi nedeni ile daha önce planladığımız Türk Dünyası Belediyeler Birliği İcra Kurulu Toplantısı ve Avrupa Parlamenterler Meclisi tarafından Safranbolu’ya verilecek olan Avrupa Şeref Plaketi töreni daha sonra açıklayacağımız bir tarihe ertelenmiştir. Safranbolu Belediyesi, şahsım ve Safranbolu’nun kadirşinas halkının şehitlerimize ve binlerce yaralımıza duyduğumuz saygı ve minnetten dolayı programların ertelenmesine karar vermiş bulunmaktayız. Bu vesile ile nerdeyse tamamı sokaklara dökülen Türk Milletine ve Safranbolulu hemşerilerime 15 Temmuzdan bu yana Milli İradeye sahip çıktıkları için teşekkür ediyor, Cennet vatanımız uğruna şehit olan kardeşlerimize Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyor, Biz bir oldukça diri oldukça bizi bölmeye kimsenin gücünün yetmeyeceğini hatırlatmak istiyorum” dedi.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Trabzonspor Kulübünden transfer haberlerine yalanlama

Anadolu Ajansı
Yayın: 19.04.2024 20:48
Paylaş:
A+ A-

TRABZON (AA) – Trabzonspor Kulübünün Salih Uçan ve Oliver Torres'in transfer edileceği yönündeki haberleri yalanladı.

Kulübün sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, profesyonel futbolcular Salih Uçan ve Oliver Torres'in bordo-mavili kulübe transferiyle alakalı bazı haber siteleri ve sosyal medya hesaplarında yer alan iddiaların gerçeği yansıtmadığı belirtildi.

İki futbolcu ile ilgili kulübün herhangi bir transfer çalışmasının bulunmadığı kaydedilen açıklamada, “Menajerler aracılığıyla 'servis ettirilen' bu ve bunun gibi haberlerin, kulübümüzün titizlikle yürüttüğü transfer sürecine ciddi manada zarar verdiğini ilgili gazetecilere önemle hatırlatır, taraftarlarımızın dikkate almamasını rica ederiz.” ifadesine yer verildi.