Aktif Eğitim-Sen Genel Başkanı Eğitimcilerle Buluştu

Aktif Eğitim-Sen Genel Başkanı Eğitimcilerle Buluştu

Yayın: 30.04.2015 09:43
Paylaş:
A+ A-

Aktif Eğitim-Sen Genel Başkanı Osman Bahçe ve Genel Başkan Yardımcısı Seyit Mehmet Tezcan Aktif Buluşmalar kapsamında Karabük’lü eğitimcilerle bir araya geldi.

Genel Başkan Osman Behçe Karabük ziyaretinde,eğitimin temel problemleri ve çözüm yolları” konulu bir sunum gerçekleştirdi.

Toplantıya katılan öğretmenlerle samimi ve sıcak bir ortamda gerçekleşen seminerde, eğitim çalışanlarının ortak ekonomik, sosyal ve meslekî hak ve menfaatlerinin korunması ve geliştirilmesi adına yapılan çalışmalardan bahsedildi.

Aktif Eğitim-Sen’in ücret ve slogan sendikacılığından öte, sosyal sendikacılık yapacağını ve eğitime yeni ses ve soluk getireceğini söyleyerek bir değerlendirme yapan Bahçe, Sendikanın ilkelerini sayarken; siyasallaşmayacaklarını, liyakatin öncelikleri olduğunu ve çözüm yöntemleri bakımından diğer sendikalardan farklı olacaklarını belirtti.

Bahçe, programın son bölümünde eğitimcilerden gelen soruları cevaplandırdı. Bakanlığın yaptığı son değişiklikler ve güncel birtakım meselelere yönelik gelen soruları sendikanın yaptığı çalışmalardan örnekler vererek cevaplandıran Bahçe, konuşmasının sonunda salondaki öğretmenlere katılımlarından dolayı teşekkür etti.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Mengen’de samanlık ve traktör yandı

Anadolu Ajansı
Yayın: 29.03.2024 12:24
Paylaş:
A+ A-

BOLU (AA) – Bolu'nun Mengen ilçesinde çıkan yangında samanlık ve traktör kullanılamaz hale geldi.

Düzağaç köyünde Hasan K'ye ait samanlıkta bilinmeyen nedenle yangın çıktı.

Hızla yükselen alevler bitişikteki traktöre de sıçradı.

İhbar üzerine bölgeye Mengen Belediyesi itfaiyesi ile Orman İşletme Müdürlüğü ekipleri sevk edildi.

Ekiplerce evlere sıçramadan söndürülen yangında, samanlık ve traktör kullanılamaz hale geldi.