Alevlere Teslim Olan Samanlık Kül Oldu

Alevlere Teslim Olan Samanlık Kül Oldu

Yayın: 16.09.2019 22:26
Paylaş:
A+ A-

Karabük’ün Safranbolu ilçesinde alevlere teslim olan samanlık tamamen yanarak kullanılmaz hale geldi.

Edinilen bilgiye göre olay, ilçeye bağlı Danişment köyünde meydana geldi. Emin Ulaş’a ait samanlıkta henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Alevlerin sardığı samanlıktaki yangını gören çevredekiler itfaiye ekiplerine haber verdi. İtfaiye ekipleri olay yerine sevk edilene kadar köylüler yangının eve sıçramaması için kovalarla müdahale etmeye çalıştı. Yetersiz kalan müdahalelerin ardından olay yerine sevk edilen itfaiye ekipleri 1 saatlik çalışmayla yangını tamamen kontrol altına aldı. Samanlığı kullanılmaz hale getiren yangın ile ilgili inceleme başlatıldı.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Trabzon’da sıcak havayı fırsat bilenler denize girdi

Anadolu Ajansı
Yayın: 18.04.2024 16:48
Paylaş:
A+ A-

TRABZON (AA) – Trabzon'un Ortahisar ilçesinde sıcak havayı fırsat bilenler denize girdi.

Hava sıcaklığının 27 derece ölçüldüğü ilçede güneşli havayı değerlendirmek isteyenler, sahil şeridindeki plajlara geldi.

Vatandaşların bazıları sahilde yürüyüş yaparken kimileri denize girdi.

Tatil için ailesiyle İstanbul'dan gelen Yusuf Aydın, AA muhabirine, sıcak havayı sahilde değerlendirdikleri için mutlu olduklarını söyledi.

Çocuklarıyla denizde güzel zaman geçirdiklerini ifade eden Aydın, “Kum oldukça sıcaktı ve çocuklarımı çağırdım. 'Denize girebilecek miyiz?' diye bir deneyelim dedik ve hep birlikte yüzdük. İyi ki de yüzmüşüz, deniz çok güzel ve temiz, su oldukça da soğuk. Hem sağlık hem de keyif için girelim dedik ve iyi ki de girmişiz. Yarın da hava sıcak olursa girmeyi isteriz.” diye konuştu.

Aydın, nisan ayı içerisinde ilk kez Karadeniz'de denize girdiğini ifade ederek, “Normalde Karadeniz daha geç ısınır. İlk defa hayatımda nisan ayında Karadeniz'de denize girdim. Güzel oldu, inşallah devamı gelir.” dedi.