Alkollü Motosiklet Sürücüsü Ölümden Döndü

Alkollü Motosiklet Sürücüsü Ölümden Döndü

Yayın: 03.12.2018 23:54
Paylaş:
A+ A-

Karabük’te meydana gelen trafik kazasında alkollü olduğu iddia edilen motosiklet sürücüsü ölümden döndü.

Edinilen bilgiye göre kaza 5000 Evler Mahallesi 31. Sokak’ta meydana geldi. Alpaslan Avcıl yönetimindeki 16 JEJ 71 plakalı motosiklet sürücüsü caddede seyir halinde iken henüz belirlenemeyen bir nedenle kontrolünü kaybetmesi sonucu kaza yaptı. Yaklaşık 20 metre sürüklendiği belirlenen sürücü Avcıl’ın yanında bulunan poşetten alkol kutusu çıktı. İhbar üzerine olay yerine polis ve 112 ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından bilinci kapalı olan sürücü Özel bir hastaneye kaldırılarak ameliyata alındı.

Kaza ile ilgili Olay yeri inceleme ekipleri çalışma başlatırken, ameliyattan çıkan sürücünün sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Trabzon’da “meyve fidanı aşılama” etkinliği yapıldı

Anadolu Ajansı
Yayın: 29.03.2024 16:12
Paylaş:
A+ A-

TRABZON (AA) – Trabzon'da, “meyve fidanı aşılama” etkinliği düzenlendi.

Orman Bölge Müdürlüğü kampüsünde organize edilen etkinliğe Vali Aziz Yıldırım, Akçaabat Ziraat Odası üyeleri, Affan Kitapçıoğlu Anadolu Lisesi öğretmen ve öğrencileri katıldı.

Trabzon Orman Bölge Müdürü Emin Yılmaz, 21 Mart Ormancılık Günü ve Orman Haftası kapsamında çeşitli programlar düzenlediklerini söyledi.

Yılmaz, meyve fidanı aşılamasını katılımcılara anlatarak, teorik ve pratik uygulama yapacaklarını belirtti.

Orman Fidanlık Müdürü Savaş Ayvaz ise doğanın en eski ve en önemli miraslarından biri olan meyve ağaçlarının geleceğini şekillendirecek, daha verimli ve sağlıklı hale getirecek bir etkinlik düzenlendiğini aktardı.

Ayvaz, aşılamanın önemine değinerek, “Bu kadim teknik yüzyıllardır tarım pratiğimizin temel taşlarından biri olmuştur ve bugün de aynı önemi taşımaktadır.” dedi.

Güzel bir deneyim yaşadıklarını ifade eden öğrencilerden Mehtap Günay Bektaş, “Aşılama yaptığım fidanı evimin bahçesine dikmeyi planlıyorum.” diye konuştu.

Uzmanlar tarafından aşılanan elma, armut, ceviz, orman ağacı, ladin ve sedir türlerinde 200 fidan katılımcılara hediye edildi.