Altınöz, “Disiplin Kurallarıyla İlgili İşlemleri Başlatıyoruz”

Altınöz, “Disiplin Kurallarıyla İlgili İşlemleri Başlatıyoruz”

Yayın: 16.01.2018 21:05
Paylaş:
A+ A-

AK Parti İl başkanı Av.İsmail Altınöz,Yenice belediye başkanı Zeki Çaylı’nın önceki gün yaptığı açıklamalara cevap verdi.

Başkan Altınöz yaptığı değerlendirmede,”Dün itibariyle basın yayın organlarında Yenice Belediye Başkanı olan Zeki Çaylı tarafından söylendiği iddia edilen bir takım sözlerle ilgili bu açıklamayı kamuoyunun bilmesi açısından yapıyorum.

Ak Parti Kurumsal bir Partidir.Bizim tüzük ve yönetmeliklerimiz var.En önemlisi de çok derin siyasi ahlak ve kurallarımız var.Bunu kim ihlal ederse gereken yapılacaktır.Gerekli disiplin kurallarıyla ilgili işlemleri başlatıyoruz.

Zeki Çaylı tarafından yapılan bu beyanlar açıkça iftira ve karalamadan başka bir şey değildir.Önceki il Başkanımız ve aynı zamanda Karabük Ticaret odası meclis başkanı olan Sayın Timurçin Saylar’a yönelik kin ve nefret kokan bu açıklamaları bir belediye başkanına yakışmamıştır.Karabük’te herkes Zeki Çaylı’yı da Timurçin Saylar’ı da iyi tanımaktadır.Ben 3 yıl boyunca Timurçin Saylar başkanımla birlikte çalıştım özellikle Feto ile mücadele noktasında bize partimize intikal eden her olayda il başkanımla birlikte beraber yürüttük.

Ak Parti kurucu ilçe başkanı olmak hiç kimseye istediği gibi davranma partimizin Milletvekillerine,eski il başkanına ,ilçe başkanına hakaret etme özgürlüğü vermez.Gerçek Ak Partili olan ülkemizin içinde geçtiği şu kritik süreçte bu zarar verecek söz ve davranışta bulunmaz.Değişik hesap içinde olanlar ,şahsi hesap yapanlar bu hesaplarının tutmayacağını görecektir.Biz hizmet partisiyiz Zeki Çaylı’nın şahsi hesapları ve bu anlamsız kini ne Yenice’ye nede Karabük’e bir faydası yoktur.Biz Yenice’ye hizmet getirmek için çalışıyoruz artık bu dedikodu ve kavga ortamı tüm Yenice’yi ve Karabük’ü yormuştur.

Yine bir haber sitesinde eski il başkanımıza sahip çıkmadığımız ve sustuğumuz iddia edilmişse de dün gün içindeki yoğun ziyaret ve programlarımız sebebiyle olaydan geç haberimiz olmuştur.Ancak Eski il başkanımız kendisini savunabilecek durumdadır ve bizim korumamıza ihtiyacı olan biriside değildir.Karabük Cemiyet hayatının sevilen,sayılan ve halende Ticaret Odası Meclis başkanı olan birisidir.Biz bu hakaret ve karalamalarla cevap vererek zaman kaybetmek yerine dün kendisi ile Eskipazar OSB konusunda Çarşamba günü Ankara’da Eskipazar OSB Yönetimi ile birlikte yapacağımız ziyaretin istişaresini yaptık.

Özellikle il başkanı olduktan sonra basın yoluyla bu tür polemiklere ve hakaretlere karşı taviz vermeyeceğimi belirtmiştim artık bu olay ve önceki söz ve davranışlarıyla ilgili Partimizin yetkili organlarına başvuruyu en kısa sürede yapacağız.Yetkili ve görevli organlar gerekli kararı verecektir”dedi.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Yeniköy Kemerköy Enerji, Milaslı çocuklara “Gezici Tiyatro” gösterileri düzenledi

Anadolu Ajansı
Yayın: 20.04.2024 08:48
Paylaş:
A+ A-

ANKARA (AA) – Yeniköy Kemerköy Enerji, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında Milas bölgesindeki okullarda çevre temalı “gezici çocuk tiyatro” gösterileri düzenledi.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, 16-18 Nisan'da Ören, Çamköy ve Yeniköy TEK İlköğretim Okulları’nda profesyonel tiyatro oyuncuları tarafından sergilenen oyunlarla çocuklar coşku dolu bir gün geçirdi.

Ören, Çamköy ve Yeniköy TEK İlköğretim Okulları’nda profesyonel tiyatrocular tarafından sergilenen “Hayalci Tırtıl” isimli tiyatro oyunu ile çocuklar gün boyu doyasıya eğlendi.

Masal kahramanları ile sohbet edip interaktif şekilde oyuna dahil olarak oyun içerisinde yer alan çocuklar, etkinlik boyunca eğlendiler.

Keyifli bir gün geçiren çocuklar, gösteri sonunda kendilerine sunulan ikramlar ve minik hediyelerle evlerine döndüler.

– “Oyun yaklaşık 500 ilkokul öğrencisine ulaştı”

Açıklamada görüşlerine yer verilen Yeniköy Kemerköy Enerji Genel Müdürü Erol Demir, çocuklara sanatı, sosyalleşmeyi ve tiyatro kültürünü aşılamanın çok kıymetli olduğunu belirterek, şunları kaydetti:

“Yeniköy Kemerköy Enerji olarak, uzun süredir bölgemizdeki okulları destekliyoruz. Özellikle köy okullarının fiziksel koşullarının iyileştirilmesinin yanı sıra öğrencilerin daha geniş bir perspektifle dünyayı algılamaları için çalışmalar yapıyoruz. Bu kapsamda profesyonel tiyatro oyuncularının sergilediği, çevre bilincini ve hassasiyetini artıran 'Hayalci Tırtıl' isimli çocuk oyununu bölgemizdeki ilkokul öğrencileri ile buluşturduk. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında oyun bölgemizdeki 3 okulda sergilendi ve yaklaşık 500 ilkokul öğrencisine ulaşmış olduk. Yeniköy Kemerköy Enerji olarak, bölgemizdeki okullara nitelikli eğitim prensipleri çerçevesinde yaptığımız çalışmalarla destek olmaya devam edeceğiz.”