Altınöz “Tüm Belediye Başkanlıklarını Kazanacağız..”

Altınöz “Tüm Belediye Başkanlıklarını Kazanacağız..”

Yayın: 19.01.2019 11:14
Paylaş:
A+ A-

AK Parti Karabük İl Başkanı Avukat İsmail Altınöz 31 Mart Yerel Seçimlerine çok iddialı biçimde hazırlandıklarına işaret ederek “31 Mart akşamı AK Parti’nin Tüm Belediye Başkanlıklarını aldığı,İl Genel Meclis Üyeliklerini kazandığı ve Belediye Meclis Üyeliklerinde ise çok büyük bir üstünlük sağladığını herkes görecek.AK Parti olarak Gönül Belediyeciliği sloganı ile çıktığımız yolda,kibir,halka tepeden bakmak gibi bir yanlışın içerisinde olmayacağız..” dedi.

AK Parti Karabük İl Başkanı İsmail Altınöz “Gerek Karabük Merkezinde,gerekse İlçelerde tüm kadrolarımızla sahaya indik.Yaptığımız her toplantıya çok büyük kalabalıklar geliyor.Adeta izdihamlar yaşanıyor.Mesela Kültür Merkezi’nde ki Adaylarımızın tanıtım toplantısına çok büyük bir kalabalık katıldı.420 Kişilik salonun için dışı dolduğu gibi yüzlerce kişi de ayakta izlemek zorunda kaldı..”bilgilerini verdi.

Bu arada “Aday Tanıtım toplantısı günü verdiğimiz bir yemeğe 1500 den fazla insan katıldı ve bu kaynaşma,birliktelik yemeğimiz mükemmel katılımla,tam bir olgunluk içerisinde cereyan etti..” şeklinde görüşler dile getiren AK Parti İl Başkanı Avukat İsmail Altınöz “Bu Seçim sürecinde de CUMHUR İTTİFAKI’NA saygılı davranacağız.Hacı Bektaşi Veli’nin “İNCİNSENDE İNCİTME.” Sözü bu Seçim sürecinde de rehberimiz olacaktır..” yolunda da bilgiler verdi.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Akbank, “Sürdürülebilir Finansmanda Türkiye’nin En İyi Bankası” seçildi

Anadolu Ajansı
Yayın: 25.04.2024 04:24
Paylaş:
A+ A-

İSTANBUL (AA) – Akbank, üst üste üçüncü kez “Sürdürülebilir Finansmanda Türkiye'nin En İyi Bankası” seçildi.

Bankadan yapılan açıklamaya göre, Akbank, sürdürülebilir finansman alanında bankaların performansının değerlendirildiği Global Finance Sustainable Finance Awards'ta dört ödüle layık görüldü.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Akbank Genel Müdürü Kaan Gür, Akbank'ın yenilikçi çalışmalarının ödüle layık görülmesinden mutluluk duyduklarını belirterek, “Akbank'ın insan odaklı sürdürülebilirlik stratejisi doğrultusunda geliştirdiğimiz sürdürülebilir finansman ürünlerimiz, sektörlerin dönüşümüne, kurumların hedeflerine ulaşmasına ve toplumsal ve çevresel değerin artırılmasına hizmet ediyor.” ifadelerini kullandı.

Üst üste üçüncü kez “Sürdürülebilir Finansmanda Türkiye'nin En İyi Bankası” seçilmenin tüm Akbanklılar için gurur verici olduğunu aktaran Gür, şunları kaydetti:

“Bu yıl ayrıca Orta ve Doğu Avrupa bölgesinde de önemli başarılar elde ederek 'Sürdürülebilir Altyapı Finansmanı için En İyi Banka', 'Sosyal Tahviller için En İyi Banka' ve 'Sürdürülebilirlik Bağlantılı Krediler ile İklim Dönüşümü Finansmanı Kredilerinde En İyi Banka” seçildik. Bu başarıların arkasında, Akbank'ın sürdürülebilirlik vizyonu, bu konudaki kararlılığı ve tüm Akbanklıların emekleri yer alıyor. Önümüzdeki dönemde de insanı odağına alan gerek finansal gerek finansal olmayan ürün ve hizmetlerimizle sürdürülebilir değer yaratmaya ve Türk bankacılık sektörünü uluslararası arenada başarıyla temsil etmeye devam edeceğiz.”

– Sürdürebilirlik finansman alanında dört ödül birden aldı

Akbank, sürdürülebilir finansman alanında bankaların performansının değerlendirildiği Global Finance Sustainable Finance Awards'ta dört ödüle layık görüldü.

Üst üste üçüncü kez “Sürdürülebilir Finansmanda Türkiye'nin En İyi Bankası” seçilen Akbank, başarılarıyla Orta ve Doğu Avrupa bölgesinde de üç önemli ödülün sahibi oldu.

İnsan odaklı sürdürülebilirlik stratejisiyle yenilikçi çalışmalara imza atan Akbank, Global Finance tarafından düzenlenen Sustainable Finance Awards'ta dört ödül birden kazanarak önemli bir başarıya imza attı.

Akbank ayrıca, “Orta ve Doğu Avrupa'da Sürdürülebilir Altyapı Finansmanı için En İyi Banka”, “Orta ve Doğu Avrupa'da Sosyal Tahviller için En İyi Banka” ve “Orta ve Doğu Avrupa'da Sürdürülebilirlik Bağlantılı Krediler ile İklim Dönüşümü Finansmanı Kredilerinde En İyi Banka” ödüllerinin sahibi oldu.