Arap Dünyasından Demokrasi Nöbetine Pankartlı Destek

Arap Dünyasından Demokrasi Nöbetine Pankartlı Destek

Yayın: 21.07.2016 11:01
Paylaş:
A+ A-

Karabük’te Fethullahçı Terör Örgütü’nün darbe girişiminin ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın çağrısıyla başlayan demokrasi nöbetinin 5. günde Karabük’e gelen 6 Arap dünyasının sosyal medya fenomenleri destek vererek pankart açtı.

İl Müftüsü Halil Bektaş’ın akşam ve yatsı namazını kıldırdığı meydanda, Kur’an-ı Kerim ve ilahiler okunarak dualar edildi.

Demokrasi nöbetine, Karabük Valisi Mehmet Aktaş, AK Parti Karabük Milletvekili Burhanettin Uysal, AK Parti Mersin Milletvekili Ali Cumhur Taşkın, Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Refik Polat, Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, İl Emniyet Müdürü Serhat Tezsever, AK Parti Karabük İl Başkanı Timurçin Saylar, Süper Toto Süper Lig ekiplerinden Kardemir Karabükspor’un futbolcuları İshak Doğan, Fatih Atik, Kamu kurum müdürleri ve siyasi parti temsilcilerinin yanı sıra sivil toplum örgütü temsilcileri ile vatandaşlar katıldı.

‘Kalbimiz Türkiye ile’

Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı (BAKKA)’nın düzenlediği gezi doğrultusunda Bartın, Karabük ve Zonguldak illerini Arap dünyasında tanıtmak için getirdiği Yemen, Birleşik Arap Emirlikleri, Kuveyt, Suudi Arabistan, Ürdün ve Irak’tan gelen sosyal medya fenomenleri de Kent meydanında düzenlenen demokrasi nöbetine katıldı. Arap ülkelerinden gelen fenomenler üzerinde kendi ülkeleri ve Türk bayrağının yer aldığı Arapça, Türkçe ve İngilizce olarak üç dil de “Kalbimiz Türkiye ile” yazan pankart açtı.
Karabük Valisi Mehmet Aktaş ve beraberinde il protokolü sosyal medya fenomenlerini teklifi üzerine hatıra fotoğraf çektirdi.

Meydanda bekleyen vatandaşlara su, çay, ekmek ve çorba dağıtıldı.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdüründen Birlik Medya’ya ziyaret

Yayın: 18.04.2024 13:38
Paylaş:
A+ A-

İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürü Ali Rıza Özcan Birlik Medyayı ziyaret etti. Geçtiğimiz aylarda Karabük’e tayini çıkan İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürü Ali Rıza Özcan Birlik Medya’ya iade-i ziyarette bulundu. Ziyarette Birlik Medya Yöneticisi İsmail Akça ile görüşen Özcan “ Birlik Medya çalışanlarını sizin vezninizde tebrik ediyorum. Karabük’te hem yazılı hem de internet ortamında hizmet veriyorsunuz. Bizlerin gözü kulağı oluyorsunuz” dedi.

Ziyaretten duyduğu memmuniyeti dile getiren Birlik Medya Yöneticisi İsmail Akça ise “ Bu nazik ziyaretiniz için sizlere teşekkür ediyorum.Birlik Medya olarak tüm kurumu ve kuruluşların her zaman yanındanız, Yapacağınız her türlü çalışmalarınızda hem gazetelerimiz de hem de internet sitelerimizde sizlere destek olacağız” dedi.