Aslı Astarı Olmayan Sonuçlara Götürülmek İstenmiştir

Aslı Astarı Olmayan Sonuçlara Götürülmek İstenmiştir

Yayın: 06.05.2015 09:40
Paylaş:
A+ A-

Safranbolu belediye başkanı Necdet Aksoy sosyal medya aracılığı ile yapılan bir haberle ilgili açıklamalarda bulunarak, sert sözlere yer verdi.

Geçtiğimiz günlerde Ak Partiden Milletvekili aday adayı olan kardeşlerimiz ve sonrasında aday olan Sayın Osman Kahveci ve Sayın Sedat Namal’ın yansıra MHP Milletvekili adayları Sayın Durmuş Yalçın ve Sayın Ayhan Akbaş, CHP Milletvekili adayı Sayın Cevdet Akay, Saadet Partisi Milletvekili Adayları Soner Malkoç ve Sayın Dursun Kıraç da Belediye Başkanlığımızı ziyaret etmişlerdir.
Bu ziyaretlerde “dostluğa, demokrasiye, hizmet yarışına ve geçmişte yaşanılan karşılıklı iyi niyete dayalı ilişkilerimizden söz edilerek farklı kulvarlarda siyaset yapıyor olmamızın ilişkilerimizi asla koparmayacağı üstüne üstlük daha da kuvvetleneceği” hususlarına karşılıklı olarak parmak basılmıştır. Benzeri açıklamalarım tüm siyasi partilerin adaylarının ziyaretlerinde tekrarlanmıştır. Bir yerel gazetenin sür manşetinde MHP Karabük Milletvekili adayları Sayın Durmuş Yalçın ve Sayın Ayhan Akbaş’ın Makamımıza yaptıkları ziyaretlerinde yukarıda izah edilen çerçevede karşılıklı yapılmış olan konuşmanın bazı kısımları cımbızlanarak farklı manalar çıkarılmaya çalışıldığı bir haber yayınlanmıştır. Bu haber yanlışlıklar, iftiralar, yalan bilgiler ve art niyetli ifadeler içermektedir. Ben Sayın Durmuş Yalçın ile dostluğumuzun çok eskilere dayandığını 2009 yılındaki seçim gezileri esnasında kendisinin evinde mahalle komşularıyla beraber ziyaret ettiğimi, kendisinin Milliyetçi düşüncede bir kişi olmasına rağmen demokratik düşüncesi sebebiyle kapılarını bize açtığını ifade ederek geçmişe dayalı dostluğumuza vurgu yapmıştım. Haber içeriğinde ise bu ifadelerim Sayın Milletvekili adayı hakkında asla kastetmediğim, açıklamamda yer almayan aslı astarı olmayan sonuçlara götürülmek istenmiştir. Sayın Milletvekili Adayı ile görülmek istenilen başka bir hesap var ise bu hesaba ismimin karıştırılmasına asla müsaade etmem. Sayın Durmuş Yalçın şu an farklı kulvarlarda siyaset yapmakta olduğumuz bir dostumdur. Aramızdaki dostluk siyasi kulvar farklılığımızın çok üstünde olup ebedi olarak sürecektir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur” dedi.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Trabzon’da mezire evinden çalılıklara sıçrayan yangın söndürüldü

Anadolu Ajansı
Yayın: 25.04.2024 20:36
Paylaş:
A+ A-

TRABZON (AA) – Trabzon'un Çaykara ilçesinde, mezire evinde çıkan ve çalılık alana sıçrayan yangın söndürüldü.

İlçenin Uzungöl Mahallesi'ndeki Çamlık mevkisinde, yöre halkınca yaylaya çıkmadan önce kısa süreli konaklamalarda kullanılan boş mezire evinde, henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı.

Rüzgarın da etkisiyle yangın, çevredeki çalılıklara sıçradı.

İhbar üzerine bölgeye sevk edilen itfaiye ve jandarma ekiplerince kontrol altına alınan yangın söndürüldü.

Yangında mezire evi kullanılamaz hale geldi.