“Asteroid Keşif Kampanyasında Biz de Varız”

“Asteroid Keşif Kampanyasında Biz de Varız”

Yayın: 14.03.2021 16:01
Paylaş:
A+ A-

Türkiye’den 15 okulun katılım hakkı elde ettiği uluslararası Asteroid Keşif Kampanyasının ulusal ayağına İlimizi temsilen Karabük Bilim Sanat Merkezimizden 2 öğrencimiz (Melek ŞAHİN ve Ahsen Nur ÜNAL) katılmaya hak kazandı.

Karabük BİLSEM Sınıf Öğretmeni Kemal ERSAY takım liderliğinde öğrenciler 1 Nisana kadar gözlemler veri seti incelemeleri yapacak olup, yeni veri setleri geldikçe hem inceleme hem de hiç keşfedilmemiş bir Asteroid keşfetme şansı bulacaklardır.

Asteroid Keşif Kampanyasına katılmaya hak kazanan öğretmen ve öğrencileri başarılar dileyen İl Millî Eğitim Müdürü Nevzat AKBAŞ, “Asteroid Keşif Kampanyası İlimiz adına farkındalık kazandıracak bir etkinlik olacaktır. Her zaman ifade ettiğimiz gibi okuyan, analiz edebilen, düşünen, üreten ve keşfeden bir nesil yetiştirme yolunda atılan adımların meyvelerini alıyoruz. Kampanyaya katılım sağlayan öğretmen ve öğrencilerimizi tebrik ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum.” dedi.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Karabük’te kaçakçılık operasyonunda 1 şüpheli yakalandı

Yayın: 19.04.2024 23:16
Paylaş:
A+ A-

Karabük’ün Safranbolu ilçesinde düzenlenen kaçakçılık operasyonunda 1 şüpheli gözaltına alındı.

İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Safranbolu’da imalathane olarak kullanıldığı değerlendirilen iş yerine operasyon düzenledi.

Operasyonda, sanayi tipi sigara sarma makinesi, 170 paket bandrollü tütün, 5 kilogram kıyılmış tütün, 50 bin dal bandrollü boş makaron ve 8 bin dal içi doldurulmuş makaron ele geçirildi.

Gözaltına alınan şüpheli M.T, hakkında adli işlem başlatıldı.