Atatürk Mahallesi Muhtarı Erdoğan Yeltepe’nin acı günü

Atatürk Mahallesi Muhtarı Erdoğan Yeltepe’nin acı günü

Yayın: 19.03.2018 20:45
Paylaş:
A+ A-

Atatürk Mahallesi Muhtarı Erdoğan Yeltepe’nin annesi Melek Yeltepe hayatını kaybetti.

Uzun zamandır Karabük Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavi gören Atatürk Mahallesi Muhtarı Erdoğan Yeltepe’nin Annesi Melek Yeltepe Pazar akşamı hastanede hayatını kaybetti. Melek Yeltepe’nin Cenazesi dün öğle namazına mütekaip Atatürk Mahallesi Merkez Camiinde kılınan cenaze namazından sonra 5000 Evler aile mezarlığına defnedildi. Bölgenin Sesi Gazetesi olarak merhumeye Allah’tan rahmet kederli ailesine başsağlığı dileriz.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

MediaMarkt, 23 Nisan etkinlikleri için GameZone’u geleneksel oyun alanı yapıyor

Anadolu Ajansı
Yayın: 20.04.2024 08:00
Paylaş:
A+ A-

İSTANBUL (AA) – MediaMarkt, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında Metropol İstanbul AVM'de bulunan mağazasındaki GameZone alanını çocukların sokak oyunları oynayabileceği özel bir alana dönüştürüyor.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, AVM'deki mağazasının GameZone alanında bulunan teknolojik ürünleri 20-23 Nisan arasında kaldıran Mediamarkt, bu alanı çocukların geleneksel oyunları oynayabilecekleri özgün bir oyun alanına çevirecek.

Oyun alanında 20 Nisan'dan itibaren 4 gün boyunca çocuklara, misket, beştaş, seksek, XOX, topaç gibi nostaljik oyunları oynama fırsatı sunulacak.

MediaMarkt, dört gün boyunca çocuklara nostaljik sokak oyunlarını oynama fırsatı sağlarken geleneksel oyun kültürünü öğretmeyi de amaçlıyor.