Aytaç “Doğalgaz yatırımı seçim yatırımına mı dönüştü”?

Aytaç “Doğalgaz yatırımı seçim yatırımına mı dönüştü”?

Yayın: 10.10.2022 10:16
Paylaş:
A+ A-

Cumhuriyet Halk Partisi Eflani İlçe Başkanı Ahmet Aytaç, Eflani’ye gelecek olan doğalgaz ile ilgili bir gelişmenin olmadığını söyledi.  Başkan Aykaç, “Doğalgaz yatırımı seçime yatırımına mı dönüştü”  diye sorarak  !Eflani için verilen Doğalgaz Yatırımı ne oldu?  Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Sayın Mehmet Ali Şahin tarafından Müjde olarak açıklanan Doğalgaz konusunda bir gelişme yok. Kış ayı geldi. Kargaz büro dahi açmış değil, fizibilite çalışması yok, ölçüm yok, kaç mesken ve dükkan sahibinin gaz alacağına dair anket ve araştırma yok. Bizlerde Ana Muhalefet Partisi olarak soruyoruz. Eflani için vaad edilen ve müjdeler olarak açıklanan doğalgaz yatırımı halkın gazını almak için ortaya atılan seçim yatırımı mı? CHP teşkilatı olarak 2020 Ekim ayından buyana dile getiriyoruz” dedi

 

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Bayat’tan öğrenciler Geleneksel Okçuluk İl Birinciliğinde derece aldı

Anadolu Ajansı
Yayın: 18.04.2024 12:48
Paylaş:
A+ A-

ÇORUM (AA) – Çorum'un Bayat ilçesinden öğrenciler, Geleneksel Okçuluk İl Birinciliğinde dereceler elde etti.

Türkiye Okul Sporları Federasyonunca Hitit Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Futbol Sahası'nda minikler, küçükler, yıldızlar ve gençler (kız-erkek) olmak üzere 4 kategoride yapılan müsabakalara Bayat'ı temsilen Şehit Osman Anadolu Lisesi, Mesleki Teknik Anadolu lisesi ve Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu'ndan öğrenciler katıldı.

Beden eğitimi öğretmeni Uğur Altuncu gözetiminde müsabakalara katılan Şehit Osman Anadolu Lisesi öğrencisi Evsanur Kaplan genç kızlar B il birinciliği, Abdülkadir Deve genç erkekler il birinciliği, Ömer Karakurt il ikinciliği ve Ahmet Çetin il üçüncülüğü, Mesleki Teknik Anadolu Lisesi öğrencisi Ahmet Baki Çetin genç erkekler A il dördüncülüğü, Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu öğrencisi Ahmet Alıcı yıldız erkekler il üçüncülüğü, Berat Şahin küçük erkekler il dördüncülüğü elde etti.

Turnuvada Şehit Osman Anadolu Lisesi erkek takımı genç erkekler B il birinciliği, genç kızlar B il ikinciliği, Mesleki Teknik Anadolu Lisesi erkek takımı genç erkekler A il ikinciliği, Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu yıldız erkekler il ikinciliği, küçük erkekler il üçüncülüğü ve Hasan Çelebi İmam Hatip Ortaokulu yıldız erkekler il üçüncülüğü dereceleri elde edildi.

Dereceye giren takım ve sporcuların bölge şampiyonasında Çorum'u temsil edeceği bildirildi.