Bağımlılıkla Mücadele İl Koordinasyon Kurulu toplantısı yapıldı

Bağımlılıkla Mücadele İl Koordinasyon Kurulu toplantısı yapıldı

Yayın: 08.11.2018 20:36
Paylaş:
A+ A-

“Bağımlılık ile Mücadele Yüksek Kurulu” (BMYK) kurulmasına dair 2017/23 sayılı Başbakanlık Genelgesi doğrultusunda oluşturulan ‘Karabük Bağımlılık İle Mücadele Koordinasyon Kurulu Toplantısı’ Vali Fuat Gürel Başkanlığında gerçekleştirildi.

Valilik Toplantı Salonunda 81 ilde aynı gün ve aynı saatte yapılan Bağımlılık İle Mücadele Koordinasyon Kurulu Toplantısına; Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Patlak, Vali Yardımcısı Barboros Baran, Kaymakamlar, ilgili kamu kurum ve kuruluş amirleri ile sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri katıldı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan Vali Gürel, ülke genelinde olduğu gibi ilimizde de her türlü bağımlılıkla topyekûn mücadele edildiğini vurgulayarak, bağımlılıkla mücadelenin bir süreç olduğunu, bu sürecin ise en iyi şekilde yürütülmesi gerektiğini ifade etti.

Toplantı; İl Sağlık Müdürü Ahmet Sarı’nın yaptığı sunumun ardından, bağımlılıkla mücadele konusunda bugüne kadar yapılan çalışmalar ve yapılacak olan çalışmaların kapsamlı bir şekilde masaya yatırılarak, katılımcıların görüş ve çözüm önerilerinin alınmasının ardından sona erdi.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Çorum’da 1 kişinin yaralandığı trafik kazası kamerada

Anadolu Ajansı
Yayın: 16.04.2024 20:48
Paylaş:
A+ A-

ÇORUM (AA) – Çorum'un Alaca ilçesinde hafif ticari araçla otomobilin çarpışması sonucu 1 kişinin yaralandığı trafik kazası güvenlik kamerasına yansıdı.

Erdal K. idaresindeki 19 BE 891 plakalı otomobil, Çorum-Yozgat kara yolu Zile Kavşağı'nda Ali Yücel Ç'nin kullandığı 60 DG 424 plakalı hafif ticari araçla çarpıştı.

İhbar üzerine kaza yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Kazada yaralanan otomobil sürücüsü, sağlık ekiplerince Alaca Devlet Hastanesine, ardından Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

Kaza anı çevredeki bir iş yerinin güvenlik kamerasınca kaydedildi.