Bakan Yardımcısı Aksu Karabük’te destek istedi

Bakan Yardımcısı Aksu Karabük’te destek istedi

Yayın: 15.03.2019 23:15
Paylaş:
A+ A-

AK Parti Karabük Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Burhanettin Uysal 31 Mart yerel seçimleri kapsamında 5000 evler Perşembe pazarında esnaf ve vatandaşları ziyaret etti.

Başkan adayı Uysal’a Karabük’e bir dizi ziyaretler için gelen Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Sinan Aksu eşik etti. Bakan Yardımcısı Aksu Başkan adayı Uysal’a destek istedi.

Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Sinan Aksu burada yaptığı konuşmada, “Burhanettin Hocam samimi, mütevazi ve gayretli bir kardeşimiz. Kendisinin Karabük’e en güzel şekilde hizmet edeceğine inanıyorum” dedi. Bakan Yardımcısı Aksu, Karabük’te 31 Mart’tan sonra birçok yatırımın yapılacağının sözünü verdi.

Biz hizmet etmek için gün sayıyoruz

31 Mart yerel seçimlerden muzaffer çıkacaklarının inancında olduğunu belirten AK Parti Karabük Belediye Başkan adayı Prof. Dr. Burhanettin Uysal, 31 Mart için gün saydığını belirtti. Uysal, “ 5000.Evler mahallemiz başta olmak üzere kuracağımız yeni pazar yerleri ile pazarcı esnafımızın ve pazarları kullanan vatandaşlarımızın sağlıklı ve temiz ortamlarda alışveriş yapmalarına imkan vereceğiz. ayrıca alt katı otopark olarak kullanıma açılacak ve mahallelerimizdeki otopark problemini çözeceğiz.” dedi.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Karabük’te Asayiş ve Güvenlik Toplantısı Yapıldı

Yayın: 28.03.2024 14:52
Paylaş:
A+ A-

Karabük’ün İlçelerinde yürütülen; güvenlik ve asayiş hizmetleri, yatırımlar, sunulan kamu hizmetleri ve ilçelerin genel durumunun gözden geçirildiği Vali Yardımcıları ve Kaymakamlar Toplantısı, Valilik Toplantı salonunda Vali Mustafa Yavuz başkanlığında gerçekleştirildi.

Vali Mustafa Yavuz, toplantıda yaptığı değerlendirmede; Karabük’ün huzuru ve güvenliğinin sağlanması adına devletin  tüm kurumlarıyla 24 saat görevinin başında olduğunu belirterek,  “Hukuk kuralları içerisinde suç ve suçlularla mücadele kararlılıkla devam edecek.  Bundan böylede tüm kurumlarımızla işbirliği ve koordineli şekilde ilimizde kamu düzeni ve güvenliğinin sağlanacağından tüm Karabüklü hemşehrilerimizin şüphesi olmamasın” dedi. Toplantı, Kaymakamlar tarafından ilçelerde başta asayiş ve güvenlik hizmetleri olmak üzere yürütülen çalışmalar hakkında bilgi verilmesi ve görüş alıverişinde bulunulmasının ardından sona erdi. (Halil Kızılyer)