BAKKA Yönetim Kurulu Toplantısı Bartın’da Gerçekleştirildi

BAKKA Yönetim Kurulu Toplantısı Bartın’da Gerçekleştirildi

Yayın: 10.06.2020 14:35
Paylaş:
A+ A-

Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı (BAKKA) 2020 yılı Haziran ayı Yönetim Kurulu Toplantısı Bartın’da yapıldı.

İçişleri Bakanlığının 16.03.2020 tarihinde yayınladığı Coronavirüs Tedbirleri kapsamında uzun süredir yapılamayan BAKKA Yönetim Kurulu Toplantısına; BAKKA Yönetim Kurulu Başkanı ve Bartın Valisi Sinan Güner, Yönetim Kurulu Başkan Vekili  Vali Fuat Gürel, Yönetim Kurulu Üyeleri Zonguldak Valisi Erdoğan Bektaş, Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Karabük İl Genel Meclisi Başkanı Hasan Yıldırım, Bartın İl Genel Meclisi Başkanı Kenan Dursun, Karabük TSO Başkanı Mehmet Mescier, Bartın TSO Başkanı Halil Balık, BAKKA Genel Sekreteri Muhammed Ali Oflaz ile ajans uzmanları katıldı.

Toplantıda, 2020 yılı Sanayi ve Çevre Altyapısı Mali Destek Programı kapsamında sunulan projelerin değerlendirilerek nihai listelerin oluşturulması ve sözleşmeler ile ilgili hususlar görüşüldü.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Motorine Gece Yarısından İtibaren İndirim Geldi! Güncel Akaryakıt Fiyatları

Yayın: 25.04.2024 10:55
Paylaş:
A+ A-

Benzin ve motorin (mazot) fiyatlarında yaşanan güncel değişiklikler, petrol piyasasındaki dalgalanmalarla birlikte dikkatle takip ediliyor. Son dönemde Brent petrol fiyatlarında yaşanan düşüş, motorin fiyatlarına olumlu yansıdı ve gece yarısından itibaren geçerli olmak üzere motorine önemli bir indirim yapıldı.

Motorin fiyatına yapılan indirim, litre başına 1 lira 17 kuruş olarak belirlendi. Ancak, benzin fiyatlarında herhangi bir değişiklik olmadı.

Güncel akaryakıt fiyatları ise şu şekilde:

İstanbul Anadolu Yakası

  • Benzine: 43,49 TL
  • Motorine: 40,91 TL

İstanbul Avrupa Yakası

  • Benzine: 43,58 TL
  • Motorine: 40,97 TL

Ankara

  • Benzine: 44,46 TL
  • Motorine: 41,87 TL

İzmir

  • Benzine: 44,72 TL
  • Motorine: 42,12 TL