Başkan Ertuğrul’dan Bayram Müjdesi

Başkan Ertuğrul’dan Bayram Müjdesi

Yayın: 16.08.2019 08:21
Paylaş:
A+ A-

Eflani Belediye Başkanı İbrahim Ertuğrul Kurban Bayramında Eflani halkına verdiği müjdeli haberde, bayram sonrası TOKI konutlarının yapımına başlanacağını belirtti.

Başkan Ertuğrul Bayram öncesi temeli atılan TOKİ konularında, bayram sonrası hızla inşaat çalışanlarının başlayacağını ve inşaatların kısa bir süre içerisinde tamamlanmasının hedeflendiğini söyledi.

Bilindiği gibi TOKİ 96 konut ve 1 adet 3 dükkanlı ticaret merkezi yapacak. Eflani belediye başkanı İbrahim Ertuğrul çok uzun mücadeleler sonrası TOKİ projesini canlandırmıştı.

Konutların 48 tanesi 2+1, 48 tanesi ise 3+1 olarak yöresel mimariye uygun yatay olarak ve mahalle kültürlerine uygun olarak yapılacak.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Mehmet Ceylan KARDEMİR Enerji A.Ş Yönetim kurulu başkanı oldu

Yayın: 24.04.2024 13:20
Paylaş:
A+ A-

Mehmet Ceylan KARDEMİR Enerji A.Ş Yönetim Kurulu Başkanlığına getirildi. Safranbolu Belediye Başkanlığı, 22.ve 23. Dönem AK Parti Karabük Milletvekili, Kalkınma Bakan Yardımcılığı ve Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcılığı görevlerini yürüten  Mehmet Ceylan, Dışişleri Başkan Yardımcılığı görevinden ayrılarak Kardemir Enerji A.Ş Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini teslim aldı.