Başkan Köse Orucunu Vatandaşlarla Birlikte Açtı

Başkan Köse Orucunu Vatandaşlarla Birlikte Açtı

Yayın: 10.05.2019 22:21
Paylaş:
A+ A-

Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse orucunu, Safranbolu Belediyesi ve hayırsever vatandaşlar paydaşlığında her akşam Merkez Camii altında kurulan İftar Sofrasında vatandaşlarla birlikte açtı.

Ramazan ayı süresince iftarda evine yetişemeyen, yerli yabancı misafirlerimizin ve ihtiyaç sahiplerinin oruçlarını gönül rahatlığı içerisinde açabilecekleri İftar Sofrasında vatandaşlarla birlikte olan Köse, iftar öncesi uzun süre sohbet etti.

Okunan ezan ve dualarında ardından açılan orucun ardından mutfak ekibine teşekkür eden Köse; “On bir ayın sultanı Ramazan ayını korumanın başkenti Safranbolu’da, Safranbolulularla birlikte idrak etmenin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi”

Safranbolu Belediyesi ve hayırsever vatandaşlar tarafından hazırlanan iftar sofralarının ilgi görmesi, insanların birlikte oruçlarını açmasının mutluluk verici olduğunu ifade eden Başkan Köse; “ Tabii ki sadece bununla sınırlı kalmayacağız. Yine belediyemiz tarafından düzenlene organizasyonlar çerçevesinde Pazartesi gününden itibaren eski mahalle kültürünü, komşuluk ilişkilerini canlandıracağımız, gelecek kuşaklara bu kültürü anlatacağımız mahalle iftarlarımız başlayacak. Mahalle iftarlarımızda da yine vatandaşlarımızla birlikte olacağız. Ben hayırsever vatandaşlarımıza teşekkür ediyor, tuttuğumuz oruçların, ettiğimiz duaların kabul olmasını niyaz ediyorum” dedi.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Çaykara Kaymakamı Erbek, öğretmen ve öğrencilerle iftarda bir araya geldi

Anadolu Ajansı
Yayın: 28.03.2024 20:00
Paylaş:
A+ A-

TRABZON (AA) – Trabzon'da Çaykara Kaymakamı Gürdal Erbek, öğretmen ve öğrencilerle iftar yaptı.

Ataköy Cevdet Sunay Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi bahçesinde düzenlenen iftar programına Kaymakam Erbek, Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Çamurali, İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Emre Can Narin, okul idarecileri, öğretmen ve öğrenciler katıldı.

Kaymakam Erbek, iftarda sohbet ettiği öğrencilere derslerinde başarı diledi.