Başkan Köse Ramazan Bayramı’nı Kutladı

Başkan Köse Ramazan Bayramı’nı Kutladı

Yayın: 22.05.2020 18:31
Paylaş:
A+ A-

Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse, Ramazan Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.
Köse, mesajında, korona virüs (Covid-19) nedeniyle bu bayramın çok farklı olacağını belirtti. Başkan Köse, şunları kaydetti:
“Sevgili hemşehrilerim belki de yaşamımız boyunca ilk kez bir bayram sabahında sevdiklerimizle sofralarda bulaşamayacak, dostlarımızı kucaklayamayacak, büyüklerimizin ellerini öperek hayır dualarını alamayacağız. Ama bu bayramda karantina bize şunu da öğretecek; birbirimizi göremesek de gönüllerimizin bir olduğunu, birliğin beraberliğin sandığımızdan çok daha kıymetli olduğunu, küslüklerin her ne koşulda olursa olsun uzaklardan gelse de içten bir sözle sona erebileceğini. Bu bayramda belki sarılıp bayramlaşamayacağız ama büyüklerimin ellerini, kıymetli miniklerimin gözlerini sevgiyle öpüyor, tüm vatandaşlarımızı hasretle kucaklıyorum. Yeniden bir arada olacağımız nice bayramlara. Ramazan Bayramınız mübarek olsun.”

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Karabük’te 195 bin dekar alana hububat ekildi

Yayın: 18.04.2024 13:17
Paylaş:
A+ A-

Karabük’te 195 bin dekar alana hububat ekimi gerçekleştirildi.

Hububat, baklagil ve yem bitkileri üretiminin ağırlıklı olduğu kentte, Araç, Soğanlı ve Eskipazar çayları boyunca oluşan vadi tabanlarında sebze tarımı da yapılıyor.

Yaklaşık 370 bin dekar alanda tarım yapılan Karabük’te, 2023-2024 yılı üretim sezonunda 195 bin dekar alana hububat, 65 bin dekar alanda ise yem bitkisi ekildi.

10 bin dekar alana silajlık mısır ekilen ilde, Cemal Ovası’nda da yaklaşık 500 dekar alanda çeltik ekimi yapılıyor.