Başkan Köse SAKEM’i Ziyaret Etti

Başkan Köse SAKEM’i Ziyaret Etti

Yayın: 07.01.2020 19:37
Paylaş:
A+ A-

Belediye Başkanı Elif Köse, Safranbolu Kültür ve Eğitim Merkezi ( SKAEM ) Emek Şubesini ziyaret etti.

Emek şubesinin yeniden düzenlenen mutfak bölümünde incelemelerde bulunan Başkan Köse, kursiyerlerle de uzun süre sohbet etti.

Ziyaret sonrası kısa bir açıklama yapan Köse; “ Kendisine haklı bir yer edinen Safranbolu Kültür ve Eğitim Merkezimizin başarıları ortada. Şimdi SAKEM mutfağı daha da nasıl geliştirebilir konusu üzerinde çalışıyoruz. Bu anlamda arkadaşlarımız kendilerini her gün biraz daha geliştirmekte. Yine özveri ile çalışan kadınlarımızla mutfağımızı daha da geliştirme konusunda istişarelerde bulunuyoruz. Bu vesile ile kurs hocalarımıza ve kursiyer arkadaşlara başarılar diliyorum” dedi.

 

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Milli Eğitim Müdürü Akbaş Makedon ve İtalya Eğitim Sorumluları İle Bir Arada

Yayın: 18.04.2024 11:40
Paylaş:
A+ A-

İl Milli Eğitim Müdürü Nevzat Akbaş, Yaşama Sevinci Özel Eğitim Meslek Okulu tarafından yürütücülüğü üstlenilen Sanata Geri Dönüşüm Erasmus+ Projesi kapsamında İlimizde faaliyet göstermek amacıyla Makedonya ve İtalya ülkelerinden gelen eğitim sorumluları ve proje paydaşları ile İl Millî Eğitim Müdürlüğü toplantı salonunda bir araya geldi.

İlk olarak misafirler ile tanışan İl Millî Eğitim Müdür Nevzat Akbaş Sanata Geri Dönüşüm Erasmus+ Projesi hakkında yetkililerden bilgi aldı.

Proje kapsamında değerlendirmelerde bulunan İl Millî Eğitim Müdürü Nevzat AKBAŞ, Erasmus+ projelerinin İlimiz genelinde yaygınlaşmaya devam ettiğini, projelerde bilgi ve deneyim alışverişinin çok kıymetli olduğunu altını çizerek başarılar diledi.

Görüşme proje sorumlularına katılım belgelerinin İl Millî Eğitim Müdürü Nevzat AKBAŞ tarafından verilmesiyle son buldu.

Proje içeriği kapsamında tekstil atıkları ürünleri kullanarak el sanatları çalışması, atık tekstil ürünleri ve ipliklerle  el sanatları uygulamaları, cam ve kağıt/karton atıklarıyla el sanatları uygulamaları, metal, plastik ve kağıt atıklarıyla el sanatları uygulamaları, kağıt ve tekstil atıklarından yararlanılan el sanatları uygulamaları 5 gün boyunca çeşitli etkinlikler yapıldı.