Başkan Köse, Sosyal Tesis İnşaatında İnceleme Yaptı

Başkan Köse, Sosyal Tesis İnşaatında İnceleme Yaptı

Yayın: 28.04.2021 22:32
Paylaş:
A+ A-

Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse, Aslanlar mevkiinde yapımına devam edilen sosyal tesisin inşaat çalışmalarını yerinde inceledi.
Başkan Köse beraberindeki heyet ile birlikte alt katı sosyal tesis, üst katı ise düğün salonu olarak hizmet verecek olan binanın inşaat çalışmaları hakkında bilgi aldı. Başkan yardımcıları ve birim müdürlerinin de eşlik ettiği incelemede konuşan Başkan Köse, Safranbolu’ya yakışır güzel bir sosyal tesisin yakın gelecekte hizmet vermeye başlayacağını söyledi.
Özellikle üst katta yapılacak olan düğün salonunun vatandaşlar açısından avantaj sağlayacağını dile getiren Köse, “Belediye olarak vatandaşlarımıza hizmetin en iyisini, en güzelini verme gayreti içerisindeyiz. Bunun için mesai mefhumu gözetmeden var gücümüzle çalışıyoruz. Tesisin kısa sürede hizmete gireceği kanaatindeyim” dedi.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Giresun’da soyulan kuyumcudan alınan altınlar bulundu

Anadolu Ajansı
Yayın: 20.04.2024 00:00
Paylaş:
A+ A-

GİRESUN (AA) – Giresun'un Bulancak ilçesinde, silahlı ve maskeli iki kişi tarafından soyulan kuyumcudan alınan altınlar bulundu.

Giresun Emniyet Müdürlüğünün sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, ilçede dün gerçekleşen kuyumcu soygununda, olayı gerçekleştiren şahıslar ile altınların adliye, emniyet, jandarma teşkilatlarının kararlı ve titiz saha çalışmaları neticesinde kısa sürede bulunduğu belirtildi.

Açıklamada, İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığının Giresun'un huzuru için çalışmaya devam edeceği vurgulandı.