Başkan Köse’den Erol Serin’e Nezaket Ziyareti

Başkan Köse’den Erol Serin’e Nezaket Ziyareti

Yayın: 12.10.2021 21:59
Paylaş:
A+ A-

(Haber Merkezi)Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse, İYİ Parti Karabük İl Başkanı Erol Serin’i ziyaret etti.

İYİ Parti İl Başkanlığı binasında gerçekleşen ziyarette Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Başkanı Abdullah Çakır, Safranbolu Belediyesi 1. Başkan Vekili Onur Varlı, Meclis Üyeleri Serap Karaoğlu ve Kemal Akgül ile İYİ Parti İl Yönetim Kurulu Üyeleri hazır bulundu.

Karşılıklı görüş alışverişinde bulunulan ziyarette gündeme dair değerlendirme de yapıldı.

Ziyaretlerinden dolayı Başkan Köse, İl Başkanı Çakır ve Meclis Üyelerine teşekkür eden İYİ Parti İl Başkanı Erol Serin, “Değerli Başkanımızın çalışmalarını takdir ederek takip ediyoruz. Önemli projeleri birer birer hayata geçiriyor. Her daim yanındayız. Başarılarının devamını diliyorum.” dedi

Kendilerine gösterilen ilgi için İYİ Parti ekibine teşekkür eden Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse ise, “Sayın Başkanımız ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile hem gündemi değerlendirdik hem de istişarede bulunduk. Hepimizin amacı da ortak: Bölgemize en iyi ve en güzel hizmeti verebilmek. Bu nedenle bu tür görüşmelerin faydalı olacağını düşünüyorum. Misafirperverliklerinden dolayı kendilerine bir kez daha teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

 

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Tokat Belediye Başkanı Yazıcıoğlu mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi

Anadolu Ajansı
Yayın: 18.04.2024 04:48
Paylaş:
A+ A-

TOKAT (AA) – Tokat Belediye Başkanı Mehmet Kemal Yazıcıoğlu, mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi.

Belediye Sosyal Tesisleri'nde gerçekleştirilen etkinlikte Yazıcıoğlu, mahalle muhtarlarıyla buluştu.

Yeni dönemin herkese hayırlı olmasını dileyen Yazıcıoğlu, “Süreç yeni başlıyor, amacımız Tokat'ımıza hizmet etmek. Biz bu değişimi savunurken Tokat'ımızın temel sorunları üzerinde durduk. Bu temel sorunların başında kentsel dönüşüm geliyor, Tokat'ın trafiği geliyor, toplu ulaşım geliyor.” dedi.

Tokat'a hizmetin bir ekip işi olduğunu söyleyen Yazıcıoğlu, “Siz bu ekibin en değerli parçasısınız. Temel sorunlarımızı ve mahallelerimizin sorunlarını çözmek için sizlerle birlikte hızlıca adım atacağız. Bayram dolayısıyla bu pazartesi günüyle startı vermiş olduk. Tokat'ın seçim döneminde de hep uyum içinde çalışmaktan bahsetmiştim. Bu seçimi nezaketi olanlar kazandı. Aynı nezaket ve uyum içerisinde siz değerli muhtarlarımızla çalışacak, Tokat'ımızı en iyi yerlere taşıyacağız. Tokat'ımız hem mutedil hem de kin tutmayan bir şehir. Rahmetli babam çok büyük emek vermiş, parlatmış ve Tokat'ı dünyaya tanıtmış. Ben de babamın bıraktığı yaşta Tokat'ı devraldım. Ben herkesin belediye başkanıyım. Bizim makamımız hizmet makamı olacak naz makamı olmayacak. Tüm mahallelerimize aynı hizmeti götürmeye gayret edeceğiz. Kapımız her daim herkese açık.” diye konuştu.

Tokat Muhtarlar Derneği Başkanı Mustafa Gökrem, Belediye Başkanı Mehmet Kemal Yazıcıoğlu'nu tebrik ederek, görevinde başarılar diledi.