Başkan Köse’nin Canlı Yayınları Devam Ediyor

Başkan Köse’nin Canlı Yayınları Devam Ediyor

Yayın: 22.02.2021 21:12
Paylaş:
A+ A-

Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse, her hafta cumartesi günleri Instagram üzerinden canlı yayınlara devam ediyor. Geçtiğimiz Cumartesi 20.30’da Başkan Köse’nin konuğu Bosphorus Institute Başkanı Dr. Bahadır Kaleağası oldu. ‘’ Küresel Ekonomi ve Kentler ’’ konulu programda vatandaşlar da konuğa sorular yöneltti.

Başkan Köse her hafta Instagram üzerinden canlı yayında alanında uzman konuklarına Safranbolu için sorular soruyor. Araştıran, geliştiren ve yenilikleri yakından takip eden, sosyal belediyecilik anlayışıyla hizmetlerini dijital ortamdan devam ettiren belediye, vatandaş yararına sunulacak etkinliklere ara vermiyor. Canlı yayın programında, ‘’Uluslararası İlişkiler, Türkiye-Avrupa İlişkileri, Sürdürülebilir Kalkınma ve Ekonomi’’ gibi birçok konuya değinildi.

Pandemi sebebiyle ekonomik anlamda turizm alanında ülkemizde ciddi sıkıntılar yaşıyoruz ifadelerine yer veren Başkan Köse’’ Bu haftaki konuğumuzla hem turizmde hem de ticari alanlarda bu dönmede yapılması gerekenlerle ilgili fikir aldık.  Safranbolumuz için çok verimli bir program oldu. Ben sayın Dr. Bahadır Kaleağasına bizi kırmayıp canlı yayınımıza katıldığı için teşekkür ederim’’dedi.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Sporculardan Vali Yavuz’a ziyaret

Yayın: 16.04.2024 12:25
Paylaş:
A+ A-

Vali  Mustafa Yavuz, Türkiye Kyoshin Stil Şampiyonası’nda dereceye giren Sporcuları Kabul Etti.

Vali Mustafa Yavuz, 14-17 Şubat 2024 tarihleri arasında İlimizde düzenlenen Türkiye Kyoshin Stil Şampiyonası’nda derece alan 15 sporcuyu ve Karabük Karate İl Temsilcisi Onurcan İstenci Antrenör Hüseyin Gedik ve Safranbolu Arslanlar, Spor Kulubü Başkanı Selahattin Taner Gökgöz’ü makamında kabul etti.

Sporcularımızı tebrik eden Valimiz Mustafa Yavuz, “Karabük’ümüzü en güzel şekilde temsil ederek başarılar elde eden sporcularımızı ve onları yetiştiren antrenörleri canı gönülden kutluyorum. Başarılarınızın devamını diliyorum.”şeklinde konuştu.

Sporcular ve antrenörler de Valimiz Mustafa Yavuz’un ilgisinden ve desteklerinden dolayı kendilerine teşekkürlerini ilettiler.