Başkan Köse’nin Yerinde Mahalle Toplantıları Başladı

Başkan Köse’nin Yerinde Mahalle Toplantıları Başladı

Yayın: 02.07.2020 21:23
Paylaş:
A+ A-

Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse, halkın ihtiyaçlarını yerinde tespit etmek ve isteklerini dinlemek için mahalle toplantılarına başladı. İlk mahalle toplantısı Musalla Mahallesi’nde gerçekleşti.

Musalla Mahallesi muhtarı İlhami Özdemir ve mahalle sakini vatandaşlar ile bir araya gelen Başkan Köse, Başkan Yardımcısı Ahmet Şahin ve belediye birim müdürleri mahalleyi dolaşarak ihtiyaçları tespit edip gerekli kontrolleri yaptıktan sonra mahallelilerle oturup istişarede bulundular.

Tüm mahallelerde sırayla yapılacak toplantıların; hiçbir ihtiyacın gözden kaçmaması ve tüm taleplerin doğru değerlendirilerek eksiksiz karşılanması amacıyla başladığını belirten Başkan Köse; “İhtiyaçları, sıkıntıları yerinde incelemelerle dinledik, hem mahalle sakinlerimizden ve muhtarımızdan hem de müdürlerimden bilgi alıp gözlemleme fırsatı buldum. Toplantıda dile getirilen görüş ve öneriler için mahallelimize çok teşekkür ediyorum, talepleri ağustos ayı programına alındı, en kısa zamanda sonuçlanacak” dedi.

Birimlerden alınan bilgiye göre; Musalla Mahallesi’nde yol ve kaldırım çalışmaları, asfalt çalışmaları dönemiyle önümüzdeki ay tamamlanacak; spor tesisi ve parklardaki eksikler projelendirilerek ihale süreciyle gerekli alımlar yapılacak; ayrıca futbol sahasının zemini de ağustos ayında tamamlanarak gençlerin rahatlıkla kullanması için yeniden hizmete açılacak.

Başkan Köse, Musalla Mahallesi ziyaretinde ayrıca 105 yaşına basan Cemal teyzeyi ziyaret ederek küçük bir sürprizle doğum gününü kutladı, birlikte uzun sohbet eden Başkan ve Cemal teyzenin mutluluğu gözden kaçmadı. Başkan Köse “Cemal teyzenin ve tüm büyüklerimizin sağlıklı, huzurlu bir yaşam sürmesini diliyorum. Biz onlar için varız” dedi.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Karabük’te Asayiş ve Güvenlik Toplantısı Yapıldı

Yayın: 28.03.2024 14:52
Paylaş:
A+ A-

Karabük’ün İlçelerinde yürütülen; güvenlik ve asayiş hizmetleri, yatırımlar, sunulan kamu hizmetleri ve ilçelerin genel durumunun gözden geçirildiği Vali Yardımcıları ve Kaymakamlar Toplantısı, Valilik Toplantı salonunda Vali Mustafa Yavuz başkanlığında gerçekleştirildi.

Vali Mustafa Yavuz, toplantıda yaptığı değerlendirmede; Karabük’ün huzuru ve güvenliğinin sağlanması adına devletin  tüm kurumlarıyla 24 saat görevinin başında olduğunu belirterek,  “Hukuk kuralları içerisinde suç ve suçlularla mücadele kararlılıkla devam edecek.  Bundan böylede tüm kurumlarımızla işbirliği ve koordineli şekilde ilimizde kamu düzeni ve güvenliğinin sağlanacağından tüm Karabüklü hemşehrilerimizin şüphesi olmamasın” dedi. Toplantı, Kaymakamlar tarafından ilçelerde başta asayiş ve güvenlik hizmetleri olmak üzere yürütülen çalışmalar hakkında bilgi verilmesi ve görüş alıverişinde bulunulmasının ardından sona erdi. (Halil Kızılyer)