Başkan Uluçay’ın mutlu günü

Başkan Uluçay’ın mutlu günü

Yayın: 02.08.2021 16:17
Paylaş:
A+ A-

(İHA) – Eski Genç Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği Karabük Şubesi Başkanı Bekir Uluçay, Büşra Doğan ile dünyaevine girdi.
Eski Genç Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği Karabük Şube Başkanı ve Safranbolu TSO Meclis Başkanı Cengiz Ünal’ın yeğeni Bekir Uluçay, hayatını Büşra Doğan ile birleştirdi. Doruk Havuzlu Konak’ta gerçekleşen düğün törenine Uluçay’ın yakınlarının yanı sıra, AK Parti Karabük Milletvekilleri Cumhur Ünal ve Niyazi Güneş, Safranbolu TSO Meclis Başkanı Cengiz Ünal, AK Parti Safranbolu İlçe Başkanı Av. Mehmet Sarı, Defterdar Osman Kocaş, İş insanı Sedat Namal ile siyaset ve cemiyet insanı katıldı.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

AK Parti Karabük Belediye Başkan Adayı Çetinkaya, Vatandaşlarla İftar Yaptı

Yayın: 29.03.2024 11:06
Paylaş:
A+ A-

AK Parti Karabük Belediye Başkan adayı Özkan Çetinkaya, iftar programında vatandaşlarla buluştu.

İl Başkanlığından yapılan açıklamaya göre, seçim çalışmalarını sürdüren Çetinkaya, Bahçelievler ve 75. Yıl Cumhuriyet mahalleleri sakinlerine yönelik iftar programına katıldı.

Ezanın okunmasıyla vatandaşlarla orucunu açan Çetinkaya, kendisine destek veren hemşehrilerine teşekkür etti.

Ramazanın birlik, beraberlik ve dayanışma ayı olduğunu belirten Çetinkaya, “Biz de bu dayanışmayı iftar sofralarımızla büyütüyoruz.” ifadesini kullandı.

Çetinkaya, daha sonra partisinin önceki dönem Karabük il başkanları, milletvekilleri, İl Gençlik Kolları başkanları ve Merkez ilçe başkanlarıyla bir araya gelerek istişarelerde bulundu.