Başkan Uzun’a Hayırlı Olsun Ziyaretleri Sürüyor

Başkan Uzun’a Hayırlı Olsun Ziyaretleri Sürüyor

Yayın: 26.07.2017 00:21
Paylaş:
A+ A-

Türk Kızılayı Safranbolu Şube Başkanı ve Yönetim Kurulu üyeleri; Karabük Şube Başkanı ve Yönetimine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Tük Kızılayı Safranbolu Şube Başkanı İhsan Topaloğlu ve yönetimi; Karabük Şube Başkanı Mehmet Uzun’a yeni görevinde başarılar dileyerek, “Mehmet Bey, Kızılayın emektar isimlerindendir. Türk Kızılayı Karabük’te, yeni başkanımız ile daha başarılı çalışmalara imza atacaktır. Bizler Kızılayın Safranbolu’daki temsilcileri olarak kendilerine ve yönetimine çalışmalarında başarılar diliyoruz” dedi.

Türk Kızılayı Karabük Şube Başkanı Mehmet Uzun ise; ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek; “İhsan Bey’e ve yönetimine teşekkür ederim. Bizler Türk Kızılayı olarak büyük bir aileyiz. Türk Kızılayı Karabük ve Safranbolu Şubeleri olarak da hep birlikte çok güzel çalışmalara imza atmaya devam edeceğiz. Bu doğrultuda da Safranbolu Türk Kızılayımızın başlatmış olduğu kan alma aracına elimizden geldiğince yardımcı olarak, kan alma aracımızı Karabük Kızılayımıza kazandıracağız. Birlik ve beraberlik içerisinde Ülkemiz, Milletimiz ve Karabük’ümüz için çalışmaya devam edeceğiz.” diye konuştu.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Trabzonspor Kulübünden transfer haberlerine yalanlama

Anadolu Ajansı
Yayın: 19.04.2024 20:48
Paylaş:
A+ A-

TRABZON (AA) – Trabzonspor Kulübünün Salih Uçan ve Oliver Torres'in transfer edileceği yönündeki haberleri yalanladı.

Kulübün sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, profesyonel futbolcular Salih Uçan ve Oliver Torres'in bordo-mavili kulübe transferiyle alakalı bazı haber siteleri ve sosyal medya hesaplarında yer alan iddiaların gerçeği yansıtmadığı belirtildi.

İki futbolcu ile ilgili kulübün herhangi bir transfer çalışmasının bulunmadığı kaydedilen açıklamada, “Menajerler aracılığıyla 'servis ettirilen' bu ve bunun gibi haberlerin, kulübümüzün titizlikle yürüttüğü transfer sürecine ciddi manada zarar verdiğini ilgili gazetecilere önemle hatırlatır, taraftarlarımızın dikkate almamasını rica ederiz.” ifadesine yer verildi.