Başkan Varlı’dan Türk Bayrağı Talimatı

Başkan Varlı’dan Türk Bayrağı Talimatı

Yayın: 31.01.2020 19:42
Paylaş:
A+ A-

Avrupa parlamentosunda Yunanistan milletvekili tarafından Türk bayrağının yırtılarak protesto girişiminde bulunulması üzerine Safranbolu Belediyesi 1.Başkan Vekili Onur Varlı belediye hizmet birimlerinin tamamına Türk bayrağı asılması talimatı verdi. Talimatın ardından tüm birimlere Türk bayrağı asıldı.

Atatürk’ün Sergilediği Davranışı Hatırlattı

Başkan Varlı, 10 Eylül 1922 Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün İzmir’in Yunan işgalinden kurtarılması sebebiyle bulunduğu şehirde, konaklayacağı evde üzerine basılıp geçilmek için bir halı gibi serili Yunan bayrağını kaldırttığını hatırlattı. Varlı; “Ulu önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün de dediği gibi ‘Bayrak bir milletin özgürlük alametidir. Düşmanın da olsa hürmet lazımdır.’ sözünü hatırlatarak ırkçılığın her türlüsünün herkese zarar vereceğini belirtmek istiyorum.” dedi.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Karabük’te İntihar Girişimi

Yayın: 25.04.2024 15:07
Paylaş:
A+ A-

Karabük’ün girişinde, İl Milli eğitim Müdürlüğü Binası önünde bulunan üst geçitte az önce intihar girişimi oldu. İntihar girişimi kısa sürede engellenirken intihar teşebbüsünde bulunan kişinin kadın olduğu öğrenildi. Bilgiler geldikçe güncellenecektir.