Başkan Vergili “ Büyük Projelere Start Veriyoruz..”

Başkan Vergili “ Büyük Projelere Start Veriyoruz..”

Yayın: 24.06.2020 13:03
Paylaş:
A+ A-

Covid-19 sürecinde,daha ziyade,Karabük yaşayanlarının “günlük işleri ve önlemlerin alınması  ile uğraşan..” Karabük Belediyesi,Yeni normal hayata geçiş ile birlikte “Büyük projelerine start veriyor..” ve Yağmursuyu dranaj çalışmaları büyük bir süratle devam ederken,bu kez de “ Karabük Şehiriçi trafiğine çözüm olacağına kesin gözü ile bakılan..” Kesintisiz Ulaşım Projesine start veriliyor..

Covid-19 sürecinde,daha çok Karabük yaşayanlarının hayatını kolaylaştırmak,bazı ihtiyaçlarına yardım ve destek olmak,salgına karşı alınan önlemleri titizlikle takip etmeye gayret eden Karabük Belediyesi,Yeni Normal Hayata geçiş ile birlikte “Büyük projelerine start veriyor..”,bu cümleden olmak üzere bilindiği gibi,geçen hafta Yağmursuyu dranaj projesi çalışmaları başlatılmıştı.

Belediye Başkanı Rafet Vergili,bu kez de,Karabük Şehiriçi Trafiğine çözüm olacağına inanılan “ Kesintisiz Ulaşım Projesine start vereceklerini..” açıkladı ve şu bilgileri verdi.

Karabük Belediyesi tarafından hazırlanan “Kesintisiz Ulaşım Projesi” start alıyor.
Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, proje kapsamında ilk etapta Balıklarkayası ve Bulak kavşaklarının proje ihalesine çıkıldığını, ihale sonucunda hazırlanan projelerin Karayolları Kastamonu Bölge Müdürlüğünün onayına gönderildiğini belirtti.
Üçüncü 5 yıllık hizmet döneminin ilk yılı hazırlıklarla geçtiğini ifade eden Vergili, “Seçimler öncesinde hemşehrilerimize açıkladığımız projelerimizi birer birer hazırlatarak ihale aşamasına getiriyoruz. Kamuoyumuzun da malumu olduğu üzere bu dönem için açıkladığımız en önemli proje 6 etaptan oluşan Kesintisiz Ulaşım Projemizdi. Balıklarkayası ve Bulak kavşaklarının projelerini hazırlatarak Karayolları Bölge Müdürlüğüne onaya gönderdik. Hedefimiz, en azından bu yıl bu kavşaklardan birinin yapım ihalesini gerçekleştirerek inşaata start vermek. Şayet yer altındaki hatlardan dolayı problem yaşamazsak projeye Balıklarkayası’ndan başlamayı planlıyoruz” dedi.
520 metre uzunluğundaki projenin 470 metresinin alt geçit, 50 metresinin ise köprüden oluştuğunu aktaran Vergili, 2×2 şeklinde tasarlanan altgeçidin yanındaki yolların, üstteki dönel kavşak bölgesinde 2 şerit olarak tasarlandığını, anayoldan ayrılma ve anayola bağlanma noktalarında ise tek şeride düştüğünü, 620 metre uzunluğundaki Bulak Kavşağının 63 metre köprü ve 557 metre duvardan oluştuğunu kaydetti.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Boyabat’ta iki engelliye müftülükçe engelli aracı alındı

Anadolu Ajansı
Yayın: 20.04.2024 16:48
Paylaş:
A+ A-

SİNOP (AA) – Sinop'un Boyabat ilçesinde müftülükçe iki engelliye akülü engelli aracı temin edildi.

İlçe Müftülüğü Şube Müdürü Bünyamin Çalışkan, gazetecilere, geride kalan ramazan ayında iki engellinin kendilerinden engelli aracı talep ettiğini söyledi.

Talepleri yerine getirmek için gerekli görüşmeleri yaparak vatandaşların isteklerinin yerine getirildiği vurgulayan Çalışkan, “Ramazan ayı sürecinde ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza gıda yardımı dağıtırken, bu iki vatandaşımızın akülü engelli aracı talebiyle karşılaştık. Bunun için de hayırsever vatandaşlarımızın bağışları ile iki akülü araç temin ettik. Kendilerine geçmiş olsun diyoruz. Hayırlı uğurlu olsun.” dedi.

Çalışkan, akülü araçları müftülük binasında engellilere teslim etti.