Başkent EDAŞ kesintilerde mümkün olan en kısa süre hedefiyle çalışıyor

Başkent EDAŞ kesintilerde mümkün olan en kısa süre hedefiyle çalışıyor

Yayın: 07.10.2022 16:07
Paylaş:
A+ A-

Ankara, Bartın, Çankırı, Karabük, Kastamonu, Kırıkkale ve Zonguldak’ta 7 buçuk milyonluk nüfusa kaliteli ve kesintisiz enerji sağlamak için yatırım ve bakım çalışmalarını tüm hızıyla yoğun bir şekilde sürdüren Başkent EDAŞ, bu çalışmaların yapılmasıiçinzorunlu olanplanlı kesintileri ise tüketicilerin mağduriyet yaşamaması adına 48 saat öncesinden duyuruyor

 

Başkent Elektrik Dağıtım AŞ (Başkent EDAŞ) yatırım ve bakımlarını hayata geçirirken uyguladığı zorunlu planlı kesintilerin zamanlamasını ve toplam süresini tüketicilerin en az etkileneceği şekilde optimize ediyor ve tüm planlı kesintileri Başkent EDAŞ internet sitesi ve Başkent 186 Mobil Uygulaması üzerinden 48 saat önceden duyuruyor.

Başkent EDAŞ, Türkiye’de Ankara ile birlikte toplam 7 ilde 135 bin kilometreye yakın hat uzunluğu ve 35 bini aşkın trafo ile diğer unsurlardan oluşan dağıtım şebekesiyle 7,5 milyon elektrik tüketicisine hizmet sağlıyor.

Tüm dünyada olduğu gibi Türkiye’de de artan nüfus ve kişi başına düşen ortalama tüketimdeki artışla yükselen elektrik talebini, hem bugün hem de geleceğin dünyasında sorunsuz karşılamayı hedefleyen Başkent EDAŞ, bu amaçla yoğun yatırım ve bakım çalışmaları yürütüyor.

Başkent EDAŞ çok tehlikeli olarak sınıflandırılan bu faaliyetlerini sürdürürken; saha çalışanlarının can güvenliği için hayati önem taşıyan planlı kesintilerde, kesinti süresini azami İş Sağlığı ve Güvenliği (İSG) hassasiyetiyle belirliyor.

Öte yandan şirket, güvenlikten sağlığa, iletişimden iklimlendirmeye, önemi her geçen gün artan elektrik arzındaki kesintinin ve tüketici mağduriyetinin asgari düzeyde tutulması için çaba sarf ediyor.

Ayrıca şirket, Elektrik Dağıtım Hizmetleri Derneği (ELDER) verilerine göre, Türkiye’de en çok elektrik dağıtım yatırımı ve bakımını yapan şirketler arasında bulunuyor.

Elektrik kullanıcıları, tüketim noktalarının ya da kontrol etmek istedikleri konumu harita üzerinde işaretleyerek veya adres girerek kesintileri anlık olarak takip edebiliyorlar.(Ramazan Öztürk)

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Samsunspor’da sol ayak bileğinden sakatlanan Satka, ameliyat edildi

Anadolu Ajansı
Yayın: 28.03.2024 16:48
Paylaş:
A+ A-

SAMSUN (AA) – Trendyol Süper Lig ekiplerinden Yılport Samsunspor'un Slovak stoper oyuncusu Lubomir Satka, sol ayak bileğinden yaşadığı sakatlık nedeniyle ameliyat edildi.

Kırmızı-beyazlı kulüp, 28 yaşındaki Satka'nın sağlık durumu ile ilgili açıklama yaptı.

Açıklamada, Atakaş Hatayspor maçında sol ayak bileğinden sakatlanan tecrübeli oyuncunun özel bir hastanede operasyon geçirdiği bildirildi.

Satka'nın ne zaman sahalara döneceği konusunda ise açıklama yapılmadı.