Bayıryol, Genel Başkan Rafi Ay’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu

Bayıryol, Genel Başkan Rafi Ay’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu

Yayın: 24.01.2023 15:15
Paylaş:
A+ A-

Öz İplik-İş Sendikası Karabük İl Başkanlığından, Genel Başkan Rafi Ay’a hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirildi.

Öz İplik-İş Sendikası Karabük İl Başkanı Yavuz Bayıryol ve yönetimi, geçtiğimiz ay yapılan 14. Olağan Genel Kurulu’nda güven tazeleyen Öz İplik-İş Sendikası Genel Başkanı Rafi Ay’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Ankara’da gerçekleştirilen ziyarette, Öz İplik-İş Sendikası Karabük İl Başkanı Yavuz Bayıryol, İl Yönetimi, İl Başkanlığına bağlı Karabük ve Kastamonu’da faaliyet gösteren fabrikalarda çalışan işyeri sendika baş temsilci, temsilciler ve kadın komitesi üyeleri, Genel Başkan Rafi Ay ile sendika genel merkezinde bir araya geldi.

14.Olağan Genel Kurul dolayısıyla Bayıryol ve yönetiminin, hayırlı olsun dileklerini kabul eden Genel Başkan AY, görüşmede sendikanın gelecek çalışmaları ve çalışma hayatının güncel konularına ilişkin açıklamalarda bulundu.

Genel Başkan Yardımcıları Muzaffer Birdoğan, Engin Doğan, Genel Sekreter Turgay Ulutürk’ün de hazır bulunduğu ziyarette, Öz İplik-İş Sendikası Karabük İl Başkanı Yavuz Bayıryol, İl Başkanlığı adına Genel Başkan Rafi AY’a bir hediye takdiminde bulundu.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

KTÜ Rektörü Prof. Dr. Çuvalcı’dan 23 Nisan mesajı

Anadolu Ajansı
Yayın: 24.04.2024 04:48
Paylaş:
A+ A-

TRABZON (AA) – Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Rektörü Prof. Dr. Hamdullah Çuvalcı, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutladı.

Çuvalcı, yayımladığı mesajda, Türk milletinin milli iradesinin tecelli ettiği ve tam bağımsızlığını tüm dünyaya ilan ettiği bu kutlu günde, “Egemenlik, kayıtsız şartsız milletindir.” saikiyle görevine başlayan TBMM'nin açılışının 104. yıl dönümünü ve geleceğin teminatı tüm çocukların Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutladı.

Prof. Dr. Çuvalcı, şunları kaydetti:

“Aziz milletimizin, istiklali ve istikbali uğruna gözünü kırpmadan canı pahasına cepheden cepheye savaştığı, vatanımızın işgal edildiği Milli Mücadele yıllarında, bağımsızlığımıza giden o kutlu yolun önünü açan TBMM, Cumhuriyetimizin ilan edilişinin sağlam temellerini de oluşturmuştur. Açıldığı günden bu yana adını tarihe altın harflerle kazıyan zaferlere imza atan aziz milletimizin yoluna ışık tutan, halkımızı kutlu bir amaç etrafında birleştiren şanlı Meclisimiz aynı zamanda milli iradenin ve demokrasinin parlayan yıldızı olmuştur. Tarihimizin önemli dönüm noktalarından biri olan 23 Nisan'ı, onlara duyduğumuz sonsuz inancın bir sembolü olarak çocuklarımıza armağan eden Gazi Mustafa Kemal Atatürk'e, silah arkadaşlarına, kahraman askerlerimize, tüm şehitlerimize ve gazilerimize şükranlarımı sunar, tüm çocuklarımızın bu güzide bayramını canı gönülden tebrik ederim.”