Bayram Haftası Başladı, Trafik Felç

Bayram Haftası Başladı, Trafik Felç

Yayın: 20.06.2017 00:18
Paylaş:
A+ A-

Bayram haftası başlamasıyla birlikte dünden itibaren Karabük şehir içi trafiği adeta felç haline dönüşürken,Karabük emniyet müdürlüğüne bağlı trafik ekiplerinin trafiği açmak için büyük çaba sarfettikleri gözleniyor.

Son yıllarda artarak devam eden şehir içi trafik sorunu hayatı felç etmeye devam ederken,sorunun çözülmesi için de hiç bir çaba gösterilmemesi de şaşkınlık yaratıyor.

Özellikle akşam saatleri ve trenlerin geçtiği zamanlarda tamamen olumsuz hale gelen Karabük şehir trafiği,Menderes caddesini eski balık pazarına bağlayan kıvrımlı bölümüyle birlikte,battı çıktının yan yolu olan Kızılay bölgesinde uzun kuyruklar oluşturmaya devam ediyor.

Zaman zaman Albay Karaoğlanoğlu caddesi üzerinde de sıkıntı yaratan şehir içi trafiği ile ilgili özellikle sıkışan bölgelerde park yasağı olmasını isteyen ilgili vatandaşlar, Menderes caddesini Kayabaşı ve Eski balık pazarı mevkiine bağlayan yolda park olayının kaldırılarak yolun ikiye ayrılıp, tren saatlerinde tıkanan trafiğin bu şekilde açılabileceğini ifade ediyorlar.

Diğer yandan, Kızılay binası önünde ki araç trafiğinin de trafiği olumsuz etkilediğini belirten ilgili kişiler, yıllardır, aylardır söyleniyor ancak burada ki park sorununa da bir çözüm bulunmuyor. Daha doğrusu kimsenin umurunda değil. Ayrıca yine Albay Karaoğlanoğlu caddesinde de park yüzünden çok sıkıntılar çekiliyor.Burada ki park olayının da iptal edilmesi gerektiğine inanıyoruz.Burada ki araçların girdi çıktı yapması trafiği felç ediyor” sözlerine yer veriyorlar.

Yorumlar

  1. karabük düşmanı

    KARABÜK DE TRAFİK SORUNU YOK DİYEN BELEDİYE BAŞKANINA VE AÇILIŞLARDA, RESMİ VE ÖZEL GÜNLERDE PROTOKOLÜ İŞGAL EDEN ZEVATA VE DAHİ KARABÜK DE VAR OLDUĞU SÖYLENEN FAKAT KİMSELERİN NE YAPTIĞINI BİLMEDİĞİ İL TRAFİK KURULU NA SESLENİYORUM . SAYIN ZEVAT 19/06/2017 PAZARTESİ GÜNÜ ŞİRİNEVLER EĞİTİM ARAŞTIRMA HASTANESİ ÖNÜNDEN 100.YIL İSTİKAMETİNE GİDEN OTOBÜSE SAAT 14:30 DA BİNDİM , KARDEMİR ÖNÜNDEKİ KAVŞAĞI GEÇİŞ SAATİM KAÇTI BİLİYOR MUSUNUZ SAYIN ZEVAT SIKI DURUN TAMI TAMINA 14:55 . YAA SAYIN ZEVAT KARDEMİR ÖNÜNDEN HAREKET ETSEYDİM BELKİ DE GEREDE YE VARACAKTIM AMA ŞİRİNEVLERDEN KARDEMİR KAVŞAĞINA 25 DAKİKADA ZOR VARDIM. SAYIN ZEVAT SİZ KÖRLER SAĞIRLAR BİRBİRİNİ AĞIRLAR MİSALİ KAFANIZI KUMA GÖMÜLÜ YAŞAMAYA DEVAM EDİN FAKAT ŞUNU DA İYİ BİLİN Kİ KARABÜK DE TRAFİK SORUNU VAR VE BAŞTA BELEDİYE BAŞKANININ YANLIŞ UYGULAMALARI İLE SİZLERİN GÖZ YUMMASI YÜZÜNDEN HER GEÇEN GÜN DAHA DA ARTMAKTA. İKİ ÇİFT SÖZÜMDE ÖZELLİKLE EMNİYET MÜDÜRÜ VE BAĞLI OLDUĞU VALİ BEYE PTT YE ÇIKAN CADDEDEKİ ENGELLİLERE TAHSİS EDİLEN PARK YERİ SÜREKLİ DİĞER SÜRÜCÜLER TARAFINDAN İŞGAL EDİLMEKTE SİZ SAYIN YETKİLİLER EN AZINDAN BU KONUDA BİR ŞEYLER YAPSANIZ ARTIK HE EN AZINDAN…….SAYGILARIMLA……………………

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Vali Mustafa Yavuz’dan Başkan Çetinkaya’ya İade-i Ziyaret

Yayın: 18.04.2024 10:37
Paylaş:
A+ A-

Karabük Valisi Mustafa Yavuz, 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimi sonrasında Karabük Belediye Başkanı olarak seçilen ve ilk ziyaretini kendisine gerçekleştiren Özkan Çetinkaya’ya iade-i ziyarette bulundu.

Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya tarafından karşılanan Vali Mustafa Yavuz, Başkan Özkan Çetinkaya’ya hayırlı olsun dileklerini ileterek, çalışmalarında başarılar diledi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya, nazik ziyareti ve güzel temennileri için Valimiz Mustafa Yavuz’a teşekkür etti.