“Bebekler Üşümesin” Kampanyası Çığ Gibi Büyüyor

“Bebekler Üşümesin” Kampanyası Çığ Gibi Büyüyor

Yayın: 21.12.2015 10:12
Paylaş:
A+ A-

Safranbolu Kaymakamı Murat Bulacak ve Safranbolu Belediye Başkanı Dr. Necdet Aksoy Bayırbucak Türkmenlerinin savaş mağduru çocuklarına yönelik kampanyaya verilen desteği yerinde görmek amacı ile Hayır Çarşısına bir ziyarette bulundular.

Yapılan incelemelerin sonunda verilen destekten hayli mutlu olduklarını ifade eden Safranbolu Kaymakamı Bulacak; “Önümüzdeki hafta son bulacak olan kampanyaya verilen desteklerden oldukça mutluyum. Bizlerde Safranbolu kaymakamlığı olarak destek vermekteyiz. Yine bu kampanyaya üniversitemiz de destek vermekte. Dağıtılan yumaklar örülerek geri geliyor. İnşallah diğer ihtiyaç malzemeleri ile birlikte 10 Tır dolusu yardımı buradan göndermeyi planlıyoruz. İnşallah bu yardımlar ihtiyacı olan insanlara ulaşır. Ben emeği geçen başta Belediyemiz ve Belediye Başkanımız olmak üzere herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Başkan Aksoy ise; Safranbolulu gönül dostlarımız Bayırbucak’taki dostlarımızı unutmadılar. Kurumsal yardım kampanyalarının yanında bir de çocuklar için ayrıca bir kampanya var. Kampanya kapsamında da Hayır çarşımıza teslim edilen yünlerden çocuklara kazak, süveter, atkı, bere gibi giyim eşyaları üretiliyor. Yapılan bu eşyaları diğer yardım kampanlararının yanında oraya götüreceğiz inşallah. Kısaca şunu söylemek istiyorum. Safranbolu’da tüm kesimleri kapsayan büyük bir duyarlılık söz konusu. Kimisi maddi yardımda bulunuyor kimizi emeğini ortaya koyuyor. Bu duyarlılık inşallah oradaki kardeşlerimizin bir an evvel huzura kavuşmalarına da vesile olur. Safranbolulu hemşerilerimizin duyarlılıklarından da son derece mutlu ve memnunuz. Burada bulunan tüm eşyalar Safranbolulu kardeşlerimizin el emeği göz nurudur. İnşallah bu sayede oradaki çocuklarımız soğuktan korunacaklar. 25 Aralık tarihine kadar sürecek kampanyamıza desteklerin artarak devam ettiğini de belirtmek isterim. Ben bu vesile ile duyarlılık gösteren tüm hemşerilerime sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Samsun’da dilenci kılığında hırsızlık yapan 3 şüpheli tutuklandı

Anadolu Ajansı
Yayın: 19.04.2024 12:48
Paylaş:
A+ A-

SAMSUN (AA) – Samsun'da cerrahi maske ve eldiven kullanarak dilenci kılığıyla girdikleri binalardan hırsızlık yapan 3 kişi tutuklandı.

Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince, Atakum, Canik ve İlkadım ilçelerinde hırsızlık yapan kişilerle ilgili çalışma yürütüldü.

Ekipler, cerrahi maske ve eldiven takarak dilenci kılığıyla girdikleri binalardan hırsızlık yaptıkları tespit edilen S.Y. (24), Ü.Y (17), E.K (15), B.Y. (26), B.V (20) ve P.A'yı (35) yakaladı.

Aralarında hırsızlık suçundan 30 ve daha fazla kaydı olanların da bulunduğu 4 kadın ile 2 çocuğun, ikametlerden 380 bin lira değerinde ziynet eşyası ile 3 bin dolar, 800 avro ve 36 bin 500 lira çaldıkları belirlendi.

Şüphelilerden S.Y. ile çocuklar Ü.Y. ve E.K, ifade sonrası serbest bırakıldı. Kadın şüpheliler B.Y, B.V. ve P.A. çıkarıldıkları hakimlikçe tutuklandı.