Beni biraz dinleseydi, böyle konuşmazdı!

Beni biraz dinleseydi, böyle konuşmazdı!

Yayın: 31.08.2022 10:08
Paylaş:
A+ A-

  Adatepe (Dökecek) Cami Dernek Başkanı Hikmet Erdoğan, Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili’nin şahsını hedef alan açıklamalarına tepki gösterdi. Bölgenin Sesi’ne konuşan Cami Dernek Başkanı Erdoğan “İddialarını ispat ederse derhal görevimden ayrılırım” dedi.

13 GÜNDÜR RANDEVU ALAMIYORUM

Başkan Vergili’nin en son BRTV’de katıldığı ‘Zafer Acar’la gündem’ programında kendisi hakkında asılsız beyanlarda bulunduğunu kaydeden Erdoğan, “Sayın Başkanın televizyon programında şahsımla ilgili ifadelerini büyük bir şaşkınlık ve hayretle izledim. Mahalle toplantılarında da benzer konuşmalar yaptığını öğrendim. Benimle bu konuyu hiç konuşmadı. Hiç yanına çağırıp bir şey sormadı. TV konuşmasında ‘Ben Belediyedeyim gelsinler, sorsunlar’ sözüne istinaden sayın başkanımızdan randevu talep ettim. Tam 13 gündür randevu alamıyorum. Menfaatçi, düzenbaz gibi ithamlara muhatap olunca ailece psikolojimiz bozuldu. Günlerdir uykusuzluk çekiyorum” ifadelerini kullandı.

CAMİ YERİNİ PAZARLIK KONUSU YAPTIYSAM, EN ADİ İNSAN BENİM

Erdoğan açıklamalarını şöyle sürdürdü; “O programda Başkan Müteahhit firma (Adnan Çebi) tarafından yıkımı istenen Adatepe Mahallesi Merkez Camisi’ni benim cami Dernek Başkanı olarak kendi özel arsamı pazarlık konusu ederek, yani benim yerimin karşılığında istediğim daireyi verirse caminin yıkılmasına izin vereceğimi söylemiştir. Bu kesinlikle yalandır. Öyle bir pazarlık yapmadım. Yapmam da. Bu benim karakterime sığmaz. Camiyi yıkmak için firma benden talepte bulunduğunda ‘İnşaatlar caminin yanına kadar geldiğinde oturur konuşuruz. Yıkılacaksa yıkarız dedim. Fakat firma bu sözlerimizi takmadı ve duymazlıktan geldi. Ardından beni, il dernekler müdürlüğüne, müftülüğe ve vali beye şikayet ettiler. Bende şikayet edildiğim makamlara giderek durumu izah ettim. Benim haklı olduğumu söylediler. Tekraren söylüyorum. Kendi yerime karşılık caminin yıkılmasını pazarlık konusu ettiysem dünyanın en adi, en şerefsiz insanı benim”

DERNEĞE ÜYE BİR TANE AKRABAM YOK

Adatepe Camii Dernek Başkanı Hikmet Erdoğan, Başkan Vergili’nin ’20-25 akrabasını derneğe üye yapmış, camiyi kendisinin zannediyor, caminin sahibi bunlar’ sözlerine de sert çıktı. Erdoğan “Doğma büyüme bu mahalledeyim. Emekli olduktan sonra kendimi hayır hasenat işlerine adadım. 1976’dan bu yana ülkücü harekete gönül vermiş insanım. Ayak oyunlarıyla, alavere dalavereyle işim olmadı, olmaz da. Benim akrabalarımı derneğe üye yaparak her türlü kararı aldırdığımı ve yerimi sağlamlaştırdığımı söylüyorlar. Oysa dernekte 60’a yakın üyemiz var ve bir tanesi bile benim akrabam değil. Bu mesnetsiz ve iftiralardan dolayı ülkücüm demeye utanıyorum. İddialar ispat edilsin aynı gün istifa ederim” diye konuştu.

 

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Ziraat Türkiye Kupası’nda yarı final ikinci maçlarının programı belli oldu

Anadolu Ajansı
Yayın: 20.04.2024 12:48
Paylaş:
A+ A-

İSTANBUL (AA) – Futbolda Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanş maçlarının programı belirlendi.

Türkiye Futbol Federasyonundan yapılan açıklamaya göre finalistlerin belli olacağı maçların programı şöyle:

7 Mayıs Salı:

20.30 Beşiktaş-MKE Ankaragücü (Tüpraş)

8 Mayıs Çarşamba:

20.30 VavaCars Fatih Karagümrük-Trabzonspor (Atatürk Olimpiyat)