Bu Tür Yalan/Yanlış Haberleri Kim/Kimler Çıkartıyor..?

Bu Tür Yalan/Yanlış Haberleri Kim/Kimler Çıkartıyor..?

Yayın: 16.06.2019 22:55
Paylaş:
A+ A-

Karabük piyasalarında,günün konusu haline gelen “YOLBULAN Grubu,ellerinde ki KARDEMİR Hisse Senetlerini Blok halinde,Karabük ile bağlantılı bir Firmaya satıyormuş.Hatta pazarlıklar bitirilmiş 150 milyon dolara anlaşılmış..” şeklinde ki söylentilere YOLBULANLAR Ailesi adına MUSTAFA YOLBULAN’DAN açıklama…

Son haftalarda Karabük Piyasaları “YOLBULANLAR Grubu,ellerinde ki KARDEMİR Hisse Senetlerini, Karabük ile çok yakından bağlantıları olan Ünlü bir Firmaya satıyormuş.Bununla ilgili görüşmeler son aşamaya gelmiş.Hatta 150 milyon lira civarında bir rakama anlaşma sağlanmış..” şeklinde ki haberleri,kendisine sorduğumuz Mustafa YOLBULAN “Bu tür yalan/yanlış haberleri kim çıkartır,neden çıkartır anlamıyoruz.Böyle bir şey yok,böyle bir gelişme yok, Bunların tamamı yalan..” bilgilerini verdi.

YOLBULAN Ailesi adına açıklama yapan Mustafa Yolbulan “Orta yerde ne bir görüşme,ne bir temas var. Örneğin beni arayan,eskiden KARABÜKSPOR’UN Müdürlüğünü de yapan bir dostum.150 Milyon dolara anlaştığınızı duydum falan dedi. Bu arkadaşıma da,bir dönem Siyasetin içinde bulunmuş bir isim söylemiş galiba.Ne böyle bir gelişme,ne böyle bir girişim var.Çıkartılmak istenen söylentilerin tamamı yalan, tamamı yanlış..” dedi.

Daha önce KARABÜKSPOR Kulüp Başkanlığı da yapmış olan Mustafa Yolbulan; “Bu tür haberler hem bizim açımızdan, hem de Kamuoyu’nun muhatap gibi gösterdiği Firma açısından sıkıntılar yaratabilir. Bu yalan/yanlış haberleri kim/kimler çıkartır anlamıyoruz. YOLBULANLAR Ailesi olarak da şiddet ve nefretle kınadığımızı söylemek istiyorum..” ifadelerini kullandı.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Samsun’da uyuşturucu operasyonunda 2 şüpheli yakalandı

Anadolu Ajansı
Yayın: 24.04.2024 20:48
Paylaş:
A+ A-

SAMSUN (AA) – Samsun'da düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 2 zanlı gözaltına alındı.

İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucu imalatı ve satışı yapanların yakalanması amacıyla çalışma yürüttü.

İlkadım ilçesi Derecik Mahallesi'nde şüphe üzerine durdurulan bir araçta, otomobilin tavan kısmı ve araçta bulunan çantaya zulalanmış 122 gram uyuşturucu, uyuşturucu öğütücü ve içerisinde uyuşturucu madde bulunan sarma sigara ele geçirildi.

Otomobildeki 2 zanlı gözaltına alındı.