Çakır: “Esnafımıza Hayırlı Olsun,Bol Kazançlar Dileriz.”

Çakır: “Esnafımıza Hayırlı Olsun,Bol Kazançlar Dileriz.”

Yayın: 03.03.2021 11:15
Paylaş:
A+ A-

Karabük CHP İl Başkanı Abdullah Çakır, bugün dükkanlarını açan esnafa “hayırlı olsun,bol kazançlar dileriz” mesajı verdi

Çakır yayımladığı yazılı açıklamada; “Aylardır işyerleri kapalı olan yaşam mücadelesini gururla yürüten Karabük’ümüzüm tüm esnafları,  pandemi süreci ile birlikte yaşadığınız sıkıntıları dile getirdik, paylaştık ve bugünlere kadar geldik.

Alınan son kararlar sonrası bugünden itibaren dükkanlarını, ofislerini açan, iş yerlerin de tekrar istihdam sağlayan tüm esnaflarımıza Allah’tan bol bereketli, helal kazançlar dileriz.

İnşallah, iş yerlerimiz bir daha kapanmamak üzere açık kalsın, helal kazançlar nasip olsun.

Bu vesile ile, tüm Esnaflarımıza ve iş insanlarımıza hayırlı işler dileriz” dedi

 

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Türkiye Finans, taşıt finansmanını dijital platforma taşıdı

Anadolu Ajansı
Yayın: 25.04.2024 12:24
Paylaş:
A+ A-

İSTANBUL (AA) – Türkiye Finans, taşıt finansmanına erişimin tüm aşamalarını mobile taşıdı.

Bankadan yapılan açıklamaya göre, Türkiye Finans kullanıcıları, yasal vade sınırları çerçevesinde belirlenebilen vade ve tutarları ile şubeye gitmeden her adımı Mobil Bankacılık kanalı üzerinden gerçekleştirerek taşıt finansmanı kullanabilecek.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Türkiye Finans Perakende Bankacılık Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Mert, banka olarak kullanıcılarının ihtiyaçlarına özel çözümler sunduklarını ve dijital kanalların tüm imkanlarını kullandıklarını ifade etti.

Hızlı, kesintisiz ve mükemmel müşteri deneyimi hedefiyle hizmetlerini sürekli dijitalleştirdiklerini belirten Mert, şunları kaydetti.

“Bu ürünümüz ile tüm müşterilerimiz artık taşıt finansmanı başvurularını şubeye gitmeden yapabilecek ve tüm süreci mobil bankacılık üzerinden tamamlayarak uçtan uca bir taşıt kredisi deneyimi yaşayacaktır. Tüm müşterilerimiz 7/24 Türkiye Finans Mobil üzerinden kolayca Dijital Taşıt Finansmanı başvurusu yapabilir, finansman kullanımı, teminat işlemleri ve taksit ödemelerini şubeye gitmeden mobil üzerinden gerçekleştirebilirler. “Hayat Mobil Bankan Mobil” diyerek sürekli güncellediğimiz teknolojilerimiz ve inovasyonlarımızla, müşterilerimizin her an her yerden başlayan bankacılık yolculuklarında güvenli, akıcı, kolay ve daha dijital bir deneyim yaşamalarını sağlamaya devam edeceğiz.”