Çakır; Yakışıksız, Siyasi Edep ve Etikten Uzak Olmuş”

Çakır; Yakışıksız, Siyasi Edep ve Etikten Uzak Olmuş”

Yayın: 27.07.2021 22:15
Paylaş:
A+ A-

Karabük Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Abdullah Çakır “Kamuoyuna” başlıklı bir açıklama yaparak, AK parti İl Başkanı Av.İsmail Altınöz’e yanıt verdi.

Çakır yaptığı açıklamada, ” Bayram öncesi AKP İl Başkanı kamuoyuna bir açıklama yapmıştı. Açıklamada siyasi ahlaktan bahsedilirken de konuyla ilgilisi olmayan CHP mizi hedef gösterilmişti.. AKP İl Başkanı Sn. Altınöz’ün bu açıklaması yine kendi ifadeleri ile YAKIŞIKSIZ,  SİYASİ EDEP VE ETİKTEN Uzak olmuş …” dedi

İşte CHP Karabük İl Başkanı Abdullah Çakır’ın ilgili açıklaması;

“Akıl tutulması yaratarak, algı operasyonları ile Cumhuriyetin kurucusu CHP mizi terör örgütleri ile iliştirmek isteyenler önce kendi geçmişlerine bakarak yüzleşmeleri gerekmektedir.

CHP ne sınır kapılarında davullu zurnalı terör örgütlerini karşılattırmış nede  dün “hasretiz dön ne olur” dedikleri Fetullahçı  (FETÖ )  Terör örgütleri ile kol kola yürümüştür…

Ayrıca, bu Ülkede PKK Terör örgütünün suikast düzenlediği tek lider Kemal KILIÇDAROĞLU’dur.

Doğu illerinde seyyar mahkemeler kurup, meydanlarda törenle karşıladıkları, şarkılar söyleyip halayların çekildiği yakın tarihimiz de zaten kimin terör örgütleri ile hareket ettiğini göstermekte yine seçim süreçlerinde oy uğruna terörist başının  kardeşi Osman Öcalan’ı TRT ekranlarına çıkartanlar, toplantılarda serok Cumhurbaşkanı sloganlarını atanları ne çabuk unuttunuz Sayın Altınöz..

Siyasi Ahlaktan bahsedecekseniz önce kendi dilinizi düzelteceksiniz..

Ne demek “Millet ittifakı değil, Zillet İttifakı” Bu kadirşinaz Millet ne zaman Zillet oldu?

Esnafımıza, Emeklimize, İşçi-Memur Emekçimize, Köylümüze, Çiftçimize, bütçe imkanı kadar destek verdiğinizi söylüyorsunuz, oysa asgari ücret altında çalışanları, asgari ücretle bile geçinemeyen işçimizin, memurumuzun, bir bir kapanan dükkanları ile  esnafımızın,  8 milyonu geçkin Emeklilerimizin,  Bayramı nasıl geçirdiklerini biliyor musunuz?

Pandemi sürecinde Milletimizden fedakârlık bekleyenler, itibardan tasarruf olmaz diyenler, bu arada belli müteahhitlere her türlü destek verenler bu konuda ne düşünüyor acaba..

Sayın Altınöz önce bir aynaya bakınız ve sonra bize laf yetiştireceğinize Karabük’te yaşanan ana sorunlar için siyasi iktidarınız dönemde eksikleri giderilmesinde projeler üretiniz..

-Karabük Araştırma ve Eğitim Hastanesinin 250 yataklı ek binası ?

-5000 evler hastanesi? Eskipazar da kayan hastane? İlimiz ve ilçelerimizde ki eksik uzman Doktor atamaları?

-İhalesi aylar önce yapılan temeli Nisan ayında atılacak denilen KARDEMİR Kavşak projesi,

-Çevre yolu projesi?  8.Aya gelmemize rağmen halen başlamayan köy yolları asfaltlama çalışmaları?  Vb bir çok sorunun çözümünü bekliyor Karabük, Sayın Altınöz..

Biz siyaseti halkımız için yaparız, suni tartışmaları bırakın bu kentin çözüm bekleyen ana sorunları için tartışın bizle ve hizmet için yarışın bizle..

Ve unutmayın, Biz Cumhuriyet Halk Partisiyiz..”

 

 

 

 

 

 

Yorumlar

  1. ÇAKIR

    SAYIN BAŞKAN ÇOK DOĞRU VE YERİNDE BİR TESPİT YAPMIŞ, EN AZINDAN KARABÜKÜN ANA GÜNDEM MADDESİ OLAN SORUNLARI DİLE GETİRMİŞ,ÖNCELİKLİ YAPILMASI GEREKEN VE BİR TÜRLÜ YAPIL(A)MAYAN,BAŞLATILAMAYAN PROJELERİ TEK TEK SAYARAK AK PARTİ İL BAŞKANINA SORMUŞ.ÇOKTA İYİ ETMİŞ KENDİSİNİ BU KONULARDA DESTEKLİYORUZ. İL BAŞKANI OLARAK DAHA ÇOK KARABÜKÜN GÜNDEMİNDE OLAN SORUNLARA DEĞİNMESİNİ BEKLİYORUZ.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Opel Corsa Elektrik, Hollanda’da “2024 Yılının Elektrikli Aracı” seçildi

Anadolu Ajansı
Yayın: 20.04.2024 16:24
Paylaş:
A+ A-

İSTANBUL (AA) – Opel Corsa Elektrik, Hollanda'daki Ticari Sürücüler Derneğince “2024 Yılının Elektrikli Aracı” ödülüne layık görüldü.

Şirketten yapılan açıklamaya göre Opel'in elektrikli B-HB segmentindeki modeli Corsa Elektrik, orta segment kategorisinde yılın aracı seçildi.

Ticari Sürücüler Birliği tarafından 6 yıldır düzenlenen ödül töreninin jürisinde Leaseplan, AutoWeek ve Eneco eMobility'den uzmanlar yer alıyor. Ödüle aday gösterilen araçlar ise orta segment, yüksek segment ve üst segment olmak üzere üç farklı kategoride değerlendiriliyor.

Ödül töreninde, aynı zamanda pazara yeni giriş yapan veya yakın zamanda pazara sunulacak olan gelecek vadeden elektrikli araçlar için “Yılın Gelecek Vadeden Aracı Ödülü” de veriliyor. Aday gösterilen modeller, menzil, şarj hızı, sürüş özellikleri, çekme ağırlığı, kullanım kolaylığı, satış kiralama fiyatı ve bulunurluk gibi çeşitli kriterlere göre değerlendiriliyor.

Geçen yıl 14 bin 500'den fazla Auto Motor und Sport okuyucusu tarafından Corsa, “2023'ün En İyi Yeni Tasarımı” ödülünde birinci seçilerek, segmentinin en iyi tasarımına sahip aracı olarak değerlendirildi.

Ayrıca Corsa, Birleşik Krallık'ta da “Yılın En İyi Küçük Aracı”, “En İyi Filo Süper Minisi” ve “En İyi İkinci El Küçük Araç” unvanlarını kazandı.

Alman Federal Motorlu Araç Dairesi'nin (KBA) yayınladığı resmi verilere göre Corsa, 2023 yılında üst üste üçüncü kez Almanya'da B segmentinde en çok satan araç oldu. Trafiğe tescil edilen yaklaşık 54 bin yeni araç, Opel Corsa'nın kendi segmentinde birinci olmasını sağladı.

Birleşik Krallık'ta da Vauxhall Corsa, İngiliz Motor Üreticileri ve Tüccarları Derneği (SMMT) tarafından yayınlanan 2023 yılı sonuçlarına göre üç yıl üst üste en çok satan B-HB olarak popülerliğini sürdürüyor. 40 bin 816 adet satış rakamına ulaşan Corsa, yalnızca 2023 yılında B-HB sınıfının en popüler modeli olmakla kalmadı, aynı zamanda ülke genelinde de en çok satılan üç araçtan biri oldu.

Opel Corsa, 1982'deki ilk gösteriminden bu yana dünya çapında 14,5 milyon adet satıldı.