Çakır’dan Cumhuriyet Bayramı Mesajı

Çakır’dan Cumhuriyet Bayramı Mesajı

Yayın: 29.10.2020 09:21
Paylaş:
A+ A-

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Karabük İl Başkanı Abdullah Çakır, yaptığı yazılı açıklamada; “Cumhuriyetimizin 97. Yılı kutlu olsun” dedi.

Çakır, yazılı açıklamasında şunları söyledi; “Değerli Karabüklüler;

Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün  egemenlik kayıtsız şartsız milletindir, ilkesiyle Cumhuriyetimizin 97. Yılı kutlu olsun.

Atatürk’ün kurucusu olduğu Cumhuriyetimizin tekemi demokratik, laik ve sosyal hukuk devleti anlayışıdır. Hukukun üstünlüğüne inanmış bizler, şuanda  ülkemizin en büyük sorunun adalet olduğunu çok iyi biliyoruz. Üretmeyen, savurgan, liyakatsiz, yandaşları koruyan  ve dışa bağımlı bir politika izlenmesi ekonomimizin geldiği bugünü çok iyi anlatıyor.

Kadınlarımız ve geleceğimizin teminatı olarak gördüğümüz gençlerimiz, bu ağır yükün altında ezilmekte ve ezilmeye devam etmektedir.

Kurtuluş Savaşından başarıyla çıkmış ve Cumhuriyeti kurmuş olan ülkeyiz. Bu zor koşulları da ulus olarak atlatacağımızı biliyoruz. Martın sonu bahar sloganı ile 2019 yılında geniş mutabakata dayalı verdiğimiz demokrasi mücadelimiz, ilk seçimde parlamenter sisteme  geçişimiz için mücadelemizin ilk adımı olmuştur.

Bu duygu ve düşünceler ile 97.yılını kutladığımız Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ve silah arkadaşlarını, terörle mücadelede şehit olan kahramanlarımızı rahmetle anıyor, gazilerimize şükranlarımızı sunuyoruz. Yaşasın Cumhuriyet.”

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Türkiye Finans, taşıt finansmanını dijital platforma taşıdı

Anadolu Ajansı
Yayın: 25.04.2024 12:24
Paylaş:
A+ A-

İSTANBUL (AA) – Türkiye Finans, taşıt finansmanına erişimin tüm aşamalarını mobile taşıdı.

Bankadan yapılan açıklamaya göre, Türkiye Finans kullanıcıları, yasal vade sınırları çerçevesinde belirlenebilen vade ve tutarları ile şubeye gitmeden her adımı Mobil Bankacılık kanalı üzerinden gerçekleştirerek taşıt finansmanı kullanabilecek.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Türkiye Finans Perakende Bankacılık Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Mert, banka olarak kullanıcılarının ihtiyaçlarına özel çözümler sunduklarını ve dijital kanalların tüm imkanlarını kullandıklarını ifade etti.

Hızlı, kesintisiz ve mükemmel müşteri deneyimi hedefiyle hizmetlerini sürekli dijitalleştirdiklerini belirten Mert, şunları kaydetti.

“Bu ürünümüz ile tüm müşterilerimiz artık taşıt finansmanı başvurularını şubeye gitmeden yapabilecek ve tüm süreci mobil bankacılık üzerinden tamamlayarak uçtan uca bir taşıt kredisi deneyimi yaşayacaktır. Tüm müşterilerimiz 7/24 Türkiye Finans Mobil üzerinden kolayca Dijital Taşıt Finansmanı başvurusu yapabilir, finansman kullanımı, teminat işlemleri ve taksit ödemelerini şubeye gitmeden mobil üzerinden gerçekleştirebilirler. “Hayat Mobil Bankan Mobil” diyerek sürekli güncellediğimiz teknolojilerimiz ve inovasyonlarımızla, müşterilerimizin her an her yerden başlayan bankacılık yolculuklarında güvenli, akıcı, kolay ve daha dijital bir deneyim yaşamalarını sağlamaya devam edeceğiz.”