Çapar’dan Başkan Aksoy’a Veda Ziyareti

Çapar’dan Başkan Aksoy’a Veda Ziyareti

Yayın: 11.08.2015 10:07
Paylaş:
A+ A-

Mülki İdare Amirleri Kararnamesi İle Tekirdağ İli Muratlı Kaymakamlığına atanan -Vali yardımcısı Erkan Çapar Safranbolu Belediye Başkanı Dr. Necdet Aksoy’a veda ziyaretinde Bulundu.

2012 yılından bu yana Karabük Vali Yardımcısı olarak görevini başarı ile sürdüren Erkan Çapar, Safranbolu Belediye Başkanı Dr. Necdet Aksoy’a veda ziyaretinde bulundu.

3 yılı aşkın süredir Karabük’te vali Yardımcılığı görevini sürdürdüğünü, bu vesile ile Safranbolu’da da çok güzel anıları ve çalışmaları gerek vatandaşlar gerekse kamu Kurum ve Kuruluşları ile birlikte gerçekleştirdiklerini bunlardan bir tanesinin de Safranbolu belediyesi dolayısı ile Belediye başkanımız Sayın Dr. Necdet Aksoy beyefendi idi. Sayın Başkanımız ile birlikte güzel ve başarılı çalışmalar gerçekleştirdik. İnşallah kendileri bu güzel çalışmalarına ara vermeden devam edecektir. Ben bu güne kadar geçen sürede şahsımdan ilgi ve alakalarını esirgemeyen herkese teşekkür ediyorum. Muratlı’ya gelen her Karabüklü hemşerimin orada bir kapısı var artık” dedi.

Başkan Aksoy ise “Vali Yardımcımız Sayın Erkan Çapar ile kurumsal olarak çalışma imkânımız oldu. Pek çok başarılı projede birlikte idik. Bu nedenle yalnızca Safranbolu adına değil Karabük ve diğer İlçeleri için yaptığınız hizmetlerden dolayı öncelikle sayın Vali Yardımcımıza çok teşekkür ediyorum” dedi.

Vedaları çok fazla sevmediğini dile getiren Başkan Aksoy, “eminim ki Sayın Çapar yeni görevinde de pek çok başarılı hizmete imza atacaktır. Ben öncelikle bu nazik ziyaretlerinden dolayı kendisine yeniden teşekkür ediyor, ülkemizin bir başka güzel köşesi yeni görev yeri olan Tekirdağ’ın Muratlı İlçesinde yürüteceği Kaymakamlık görevinde de başarılar diliyorum” dedi.

Aksoy ziyaret sonunda Vali Yardımcısı Erkan Çapar’a SAKEM’de yapılan üç boyutlu bir tablo hediye etti. Çapar hediye için Başkan Aksoy’a teşekkür etti.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

“Mahzen-29” Operasyonlarında 32 Şüpheli Yakalandı

Yayın: 19.04.2024 11:42
Paylaş:
A+ A-

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, İstanbul’da “Mahzen-29” operasyonlarında organize suç örgütü üyesi 32 şüphelinin gözaltına alındığını bildirdi.

Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, kasten adam öldürme, öldürmeye teşebbüs, genel güvenliğin kasten tehlikeye sokulması, mala zarar verme, 6136 sayılı Kanun’a muhalefet, uyuşturucu imalatı ve ticareti, tehdit, hakaret suçlarına karıştığı tespit edilen 32 şüphelinin yakalandığını belirtti.

8-17 Nisan tarihleri arasında gerçekleşen operasyonlarla yakalanan şüphelilerin, M.A. isimli iş insanına yönelik kasten öldürmeye teşebbüs, Esenyurt’ta iş insanı O.Z’nin iş yerine yönelik kurşunlama, Avcılar’da iş insanı O.Z’nin ikametine yönelik kurşunlama, Esenyurt’ta basına görüntüleri yansıyan kişiyi kaçırma, Kağıthane’de D.E’nin silahla öldürülmesi, Mert Yediemin otoparkına el bombası atılması eylemlerini gerçekleştirdikleri, Eyüpsultan’da örgüt mensuplarına dağıtılmak üzere satışa hazır şekilde 30 silah temin ettikleri ve çok sayıda silah parçasını birleştirerek silah üretimi yaptıklarının tespit edildiği bilgisini veren Yerlikaya, 34 ruhsatsız tabanca, 2 ruhsatsız otomatik tabanca, bahse konu 3 farklı eylemde kullanılan araç ve araçlarda kullanılan 3 sahte plaka, muhtelif miktarda satışa hazır paketlenmiş uyuşturucu, hassas terazi, çok miktarda döviz ve Türk lirasına el konulduğunu aktardı.

Yerlikaya, “Aziz milletimizin bilmesini isterim ki, halkımızın desteği ve duasıyla organize suç örgütlerinin kökünü kazıyacağız. Sokaklarımızda barınamayacaklar. Adalete teslim edeceğiz.” ifadelerini kullandı.