Çarşı Merkezde Kaldırım Taşları Boyandı

Çarşı Merkezde Kaldırım Taşları Boyandı

Yayın: 10.07.2018 21:55
Paylaş:
A+ A-

Safranbolu’da belediye tarafından ilçe çarşı merkezinde yapılan düzenleme çalışmaları kapsamında refüj ve kaldırım kenarlarındaki taşlar boyandı.

Safranbolu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı Park ve Bahçeler Amirliği tarafından İlçe çarşı merkezinde bulunan refüj ve kaldırım taşlarında boyama çalışmaları devam ediyor. Çarşı merkezinde yer alan Orta refüj ve kaldırım kenarlarındaki bordür taşlarını sarı ve beyaz renklere boyayan ekipler, çarşı merkezine güzel bir görünüm kazandırıyor.

Çalışmalarla ilgili açıklama yapan Safranbolu Kaymakamı ve Belediye Başkanı Dr. Fatih Ürkmezer, İlçe merkezinde bulanan parklarda ve diğer alanlarda yapılan yeşillendirme çalışmalarının ardından kaldırım taşlarında boyama işlemi başlattıklarını belirterek, “İlçe çarşı merkezinde yaptığımız düzenleme çalışmaları kapsamında kaldırım taşlarını sarı ve beyaz renge boyuyoruz. Böylece çarşı merkezini daha güzel bir görünüm kazandırıyoruz. Yaz aylarının gelmesi ile birlikte Park ve Bahçeler Amirliğimiz ilçenin güzel bir görünüme kavuşması ve yeşil alanların arttırılmasına yönelik çalışmalarına aralıksız bir şekilde devam ediyor.” dedi.

Ürkmezer, çarşı merkezinin daha güzel ve estetik bir görüntü kazandığını ifade ederek “ Zamanla silinmeye yüz tutan kaldırım taşlarını boyayarak çarşı merkezini güzel ve temiz bir görünüme kavuşturuyoruz. Sarı ve beyaz renklere boyadığımız kaldırım taşları sürücüler için uyarıcı olurken, çevreye estetik bir görünüm ve yayaların güvenli bir ortamda yürümelerini sağlıyor.” diye konuştu.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Merkez Bankası faiz oranını yüzde 50’de sabit bıraktı

Yayın: 25.04.2024 14:34
Paylaş:
A+ A-

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası Para Politikası Kurulu, politika faizi olan bir hafta vadeli repo ihale faiz oranını yüzde 50’de sabit bıraktı.

TCMB Para Politikası Kurulu, “Kurul, politika faizinin sabit tutulmasına karar vermekle birlikte, enflasyon üzerindeki yukarı yönlü risklere karşı ihtiyatlı duruşunu yinelemiştir.” açıklaması yaptı. (AA)