Çaya Atılan Bozulmuş Balıklar Çevre Kirletiyor.

Çaya Atılan Bozulmuş Balıklar Çevre Kirletiyor.

Yayın: 24.11.2020 21:37
Paylaş:
A+ A-

Karabük’te çaya atılan bozulmuş balıklar çevre kirliliğine sebep oldu.
Edinilen bilgiye göre olay kent merkezinden geçen Araç Çayı’nın kıyısında toplu balık ölümlerine rastlanıldı. Vatandaşların ihbarı üzerine çay boyunca inceleme yapan ekipler, ölü balıkların çaya atılmış deniz levreği olduğu ortaya çıktı.
Kimliği belirsiz kişi veya kişiler tarafından kasa ile çaya atılan bozulmuş balıklar çevre kirliliğine neden oldu.

3 kişi görüş bildirdi

  1. Dsi, Belediye, Çevre müdürlüğü ve emniyet göreve

    Kordon da dere kanaralarına moloz, soba külleri ağaç aralarında içki içenler, köpek ve balıkçı barakaları.. derenin içinde yığılan öbekler zaten pislik içinde, kent meydanı önü otobüs durakları arkası ve köprü başı keza öyle…Karabük idaresine kurumlara hiç yakışmıyor vali bey ve belediye başkanı özel ilgilenmeli
    Çevreyi kirletenler kamera ile izlenip bulunur
    Bakımda gerekli acil…

  2. Gönderen

    Ölü balıklar birkaç gün içersinde çürür ve gübre olurlar, hatta suya karışanlar sudaki canlılara yiyecek olur. Çevre açısından sorun oluşturmaz. Hava soğuk olduğundan sinek de oluşturmaz. Olaya çevre açısından değil israf açısından bakmalı. O balıkları kim ne için oraya döktü? Taze iken ucuza satılsaydı o balıklar elde kalmazdı. Vatandaş da ucuza balık yerdi. İsraf…….

  3. Gönderen

    Vatandaşlar balık tezgahlarının yanına yaklaşamıyor. Balık fiyatları bu sene çok yüksek, ama dereye balık dökülüyor. Tarım müdürlüğü ve sanayi ticaret müdürlüğü, belediye zabıta müdürlüğü olayı araştırsın……

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Boyabat’ta iki engelliye müftülükçe engelli aracı alındı

Anadolu Ajansı
Yayın: 20.04.2024 16:48
Paylaş:
A+ A-

SİNOP (AA) – Sinop'un Boyabat ilçesinde müftülükçe iki engelliye akülü engelli aracı temin edildi.

İlçe Müftülüğü Şube Müdürü Bünyamin Çalışkan, gazetecilere, geride kalan ramazan ayında iki engellinin kendilerinden engelli aracı talep ettiğini söyledi.

Talepleri yerine getirmek için gerekli görüşmeleri yaparak vatandaşların isteklerinin yerine getirildiği vurgulayan Çalışkan, “Ramazan ayı sürecinde ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza gıda yardımı dağıtırken, bu iki vatandaşımızın akülü engelli aracı talebiyle karşılaştık. Bunun için de hayırsever vatandaşlarımızın bağışları ile iki akülü araç temin ettik. Kendilerine geçmiş olsun diyoruz. Hayırlı uğurlu olsun.” dedi.

Çalışkan, akülü araçları müftülük binasında engellilere teslim etti.