Çaylı: “Rafet Vergili dururken milletvekili olacağız diye hadsizlik yapmayız”

Çaylı: “Rafet Vergili dururken milletvekili olacağız diye hadsizlik yapmayız”

Yayın: 21.09.2022 17:37
Paylaş:
A+ A-

Yenice Belediye Başkanı Zeki Çaylı Karabük Birlik Medyayı ziyaret etti. Gazetelerin dağınık halden kurtularak birleşmesinden memnuniyet duyduğunu ifade eden Başkan Çaylı; “Birlikteliğiniz hayırlı olsun, çok isabetli bir karar olmuş, bu birlikteliğinizden dolayı sizleri kutluyorum” dedi.

Gündeme dair açıklamalarda bulunan Yenice Belediye Başkanı Zeki Çaylı, ” Diyorlar ki sen işte Milletvekili adayı ol. Rafet Bey dururken biz Milletvekili adayı olacağız diye hadsizlik yapmayız olacaksa Rafet bey olur o olmazsa Adem  Bey olur, o olmazsa da başka birisi olur ben yine yokum siyasetin hiç bir yerinde yokum olmam  da olmayacağım da ben sadece bir kere daha aday olursam Belediyeye olacağım” dedi

“MHP’YE MİNNET BORÇLUYUM, MHP BENİM ONURUMU, GURURUMU KURTARDI”

İYİ Parti ile hiç bir alakasının ve bağının olmadığını yineleyen Başkan Çaylı; “İYİ Parti ile hiç bir ilgim alakam  bağım yok.  Daha doğrusu hiç bir partiyle yok. MHP’ye minnet borçluyum, MHP benim onurumu, gururumu kurtardı , MHP’de aday olursam olurum, olmazsam hiç  bir partiden aday olmam siyaseti bırakırım.

“RAFET VERGİLİ DURURKEN MİLLETVEKİLİ OLACAĞIZ DİYE HADSİZLİK YAPMAYIZ”

Kendisine Milletvekili adayı ol dendiğini ifade eden Başkan Çaylı, Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili dururken, kendinin böyle bir hadsizlik içersinde bulunmayacağının altını çizerek, ” Diyorlar ki sen işte Milletvekili adayı ol. Rafet Bey dururken biz Milletvekili adayı olacağız diye hadsizlik yapmayız olacaksa Rafet bey olur o olmazsa Adem  Bey olur, o olmazsa da başka birisi olur ben yine yokum siyasetin hiç bir yerinde yokum olmam  da olmayacağım da ben sadece bir kere daha aday olursam Belediyeye olacağım.  Herkes beni siyasetin dışına atmak için birleşmiş bir organizasyonun peşindeler onlar o organizasyonun peşinde olduğu müddetçe bizde bütün hazırlıklarımızı bütün siyasi organizasyonlarımızı her şeyimizi 2024’de aday olacak şekilde yapıyoruz. 2024’e giderken tekrar bir daha durum değerlendirmesi yaparız  o durum değerlendirmesinin sonunda ne çıkar ne çıkmaz o gün tekrar oturur her şeyi kararlaştırırız ancak söylenen yazılan hepsi  hurafe, yalan, içinde doğru bir tane bir şey yok” diye konuştu.

Yenice Belediye Başkanı Zeki Çaylı son olarak, ilçeye güzel bir seyir terası kazandırdıklarını belirterek “  İlçemize insanların gelip gezmezi ve görmesi için her türlü hizmeti yapıyoruz. İlçemize güzel bir seyir terası kazandırdık. Burası herkes tarafından beğeniliyor. İnsanlar buraya gelerek ilçemiz ekonomisine katkıda bulunuyor. İlçemize ne kadar çok yerli ve yabancı turist getirebilirsek, bu bizim başarımız olacaktır. Hem Karabük’ün, hem de ilçemizin tanıtımına çok büyük katkısı olacaktır” dedi. (Ergin Ertuğrul)

 

 

Yorumlar

  1. KILIÇ

    Bugüne kadar hangi protokolün içerisinde yer almıştır milletvekili aday olacakmış istemem yan cebime koy onda o cesaret nerede

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

KBÜ ile Ankara Medipol Üniversitesi Sosyalfest’te İş Birliği Yapacak

Yayın: 20.04.2024 13:03
Paylaş:
A+ A-

Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık, Ankara Medipol Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Zeki Şengil ile Ekim’de Ankara’da yapılması planlanan Türkiye’nin ilk ulusal ve uluslararası Sosyal Bilimler Festivali Sosyalfest’e ilişkin toplantı gerçekleştirdi.

Türkiye’nin milli sosyal bilimler hamlesi vizyonu doğrultusunda 2-3 Mart 2024’te Karabük Üniversitesi ev sahipliğinde düzenlenen Türkiye’nin ilk ulusal ve uluslararası Sosyal Bilimler Festivali Sosyalfest’in ikincisinin Ekim ayında Ankara’da yapılması planlanıyor. Bu kapsamda Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık, Ankara Medipol Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Zeki Şengil’i ziyaret etti. Ziyarete, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hasan Solmaz ve Genel Sekreter Lütfü Köm, Sosyalfest Koordinatörü Dr. Öğr. Üyesi Gökhan Oruç Önalan da katıldı.Yapılan görüşmede Ekim’de paydaş üniversiteler ile birlikte düzenlenecek Sosyalfest’e dair fikir alışverişinde bulunuldu. KBÜ Rektörü Kırışık, Ankara Medipol Üniversitesi Rektörü Şengil’e yürütülen çalışmalar hakkında bilgi verirken toplantıdan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Ankara Medipol Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Zeki Şengil, ziyareti için KBÜ Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık’a teşekkür ederek, Sosyalfest’te iş birliğinde bulunmaktan ve Karabük Üniversitesi öncülüğünde paydaş üniversitelerle birlikte Sosyalfest’in ikincisine ev sahipliği yapacak olmaktan duyduğu heyecanı ve mutluluğu ifade etti.